reklama
emalkadream
Fanka BB :)
Emka dobrze że udało się odbyć ta wizytę. Teraz z pracy jakieś zadośćuczynienie [emoji5] za stres i ciśnienie.
Mój pracodawca też mnie kiedyś załatwił z zusem nie zgłosili mnie do właściwego dla miejsca zamieszkania tylko dalej byłam zgłoszona w rodzinnym mieście 120km sprawa wyszła na jaw jak ZUS wezwał mnie na kontrolę na zwolnieniu z zerwanym wiezadlem w kolanie. I jak tu niby jechać te 120 km. Było odkrecania ze ho ho. [emoji5] ale się udało.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój pracodawca też mnie kiedyś załatwił z zusem nie zgłosili mnie do właściwego dla miejsca zamieszkania tylko dalej byłam zgłoszona w rodzinnym mieście 120km sprawa wyszła na jaw jak ZUS wezwał mnie na kontrolę na zwolnieniu z zerwanym wiezadlem w kolanie. I jak tu niby jechać te 120 km. Było odkrecania ze ho ho. [emoji5] ale się udało.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Emalka tez nieciekawie oo..
Emka a wiesz ile maluszek juz ma? To kiedy następny podgląd lokatora?
Milia pisalas wcześniej, że zostajecie w Krk. Z tą macica masz się nie przejmować i brać rozlurczowe? Podróż długa, na szczęście nie aż tak często się je powtarza.
Mania gratki. Odezwalabys się coś więcej..
Emka a wiesz ile maluszek juz ma? To kiedy następny podgląd lokatora?
Milia pisalas wcześniej, że zostajecie w Krk. Z tą macica masz się nie przejmować i brać rozlurczowe? Podróż długa, na szczęście nie aż tak często się je powtarza.
Mania gratki. Odezwalabys się coś więcej..
Widzisz Lilith, skleroza albo zmęczenie, bo nie pamiętam już, co pisałam Mam się nie stresować, ale to niewykonalne, ja całe życie w napięciu, nawet nie chodzi o ciążę. Tak, rozkurczowe, dopytam jeszcze moją ginkę o dawkę, bo nie spytałam, a czuję, ze po 1 nospie nie ma różnicy, z drugiej strony nie chcę się faszerować.
Kiedys pytalam o radę bo u mnie w tej ciazy nospa tez kiepsko działa i zdecydowalam po odpowiedziach, że sprawdzę Buscopan. Przetestuj. U mnie cud. Działa szybciej i na dłużej.
Ja tez ciagle nerwowa ale chyba nie czuje nic po macicy hmm.
Ja tez ciagle nerwowa ale chyba nie czuje nic po macicy hmm.
Lilith, ja w pierwszej ciąży nie czułam nawet skurczy porodowych... dobrze, że poszłam na ktg w 34tc, położna była bardzo zaniepokojona, za każdym razem jak widziała skurcz na aparacie pytała mnie, czy czuję, a ja nie wiedziałam na początku, że to skurcze, bo czułam coś takiego już od dawna i się przyzwyczaiłam... Dopiero wtedy zaczęłam wsłuchiwać się w siebie i rzeczywiście powtarzały się, wieczorem to już nawet bolesne niektóre. No i następnego dnia do szpitala (wcześniej po ktg byłam na wizycie i kazała mi do szpitala przyjechać rano, chyba że coś będzie sie działo, to wtedy wcześniej). A mówią, że nie sposób nie rozpoznać porodowych
No i teraz cały czas czuję napięcie, nie skurcze, ale takie jakby naciągnięcie mięśnia. Może bardziej świadoma siebie się stałam. Dziękuję za radę, muszę zakupić buscopan, może faktycznie lepszy, kojarzę, że pies dostawał jak miał poważne problemy z trzustką i pomagał
No i teraz cały czas czuję napięcie, nie skurcze, ale takie jakby naciągnięcie mięśnia. Może bardziej świadoma siebie się stałam. Dziękuję za radę, muszę zakupić buscopan, może faktycznie lepszy, kojarzę, że pies dostawał jak miał poważne problemy z trzustką i pomagał
aob66
Moderatorka
Emka ale bym sie wkurzyla na Twoim miejscu i pewnie nie mialabym na wizyte bo z reguly przy sobie nosze grosze jakies..ale dobrze ze z malenstwem w porzadku i ze juz bez krwiaka
Mania gratuluje :-)
Milia nie tylko do tego chodze,a wlasciwie ten tak dodatkowo a prowadzacym jest inny prywatnie:-) i ciesze sie ze tak zdecydowalam, bo jakbym tylko do tego chodzila to dopiero bym przezywala... mogl mi dac zdj chociaz jak bylo tak widac co mlody ma miedzy nogami :-)
&&& za dzisiejsze wizyty i pozytywne tylko wiesci :-)
Mania gratuluje :-)
Milia nie tylko do tego chodze,a wlasciwie ten tak dodatkowo a prowadzacym jest inny prywatnie:-) i ciesze sie ze tak zdecydowalam, bo jakbym tylko do tego chodzila to dopiero bym przezywala... mogl mi dac zdj chociaz jak bylo tak widac co mlody ma miedzy nogami :-)
&&& za dzisiejsze wizyty i pozytywne tylko wiesci :-)
Joasia_1986
Lilith, Milagros i Karola &&&
D
Deleted member 158337
Gość
Ja dzisiaj nie mam stresu, tydzień temu widziałam maluszka pewnie dlatego ale dziękuję za kciuki i trzymam za pozostałe mamusię
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
reklama
EM Ka
Kciuki dziewczyny ))