reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Kejti mam zdjęcia ale dodam jutro, bo dzisiaj cały dzień w biegu i bardzo słabo się czuje:(
12+2 dzisiaj. Lekarz się śmiał że jak mówi że ładnie leży to zaczyna fikac koziołki :)

reklama
Keejti ja Cie wręcz proszę o wtracanie i każda inna.
Dziękuję za radę. Leżenie bolunie zmniejsza.
Zrobilam mocz i pH mam złe, bo ciezkosc zawsze. To coś może być?

Dobre, 7,2 mam pH. Mało pije, wiec może od tego.

Wszystko idealne.
Jutro zrobię znowu.

Ostatnia edycja:
Ja w 1 też miałam skurcze więc dobrze jest mi to znane,taki urok mój :)
Skurcze są mega bo sieka mnie na wpół. Czasami jak wstaje albo coś robie muszę ukucnac i zaraz jest ok. Wyniki mam dobre więc tylko kwas. A do nospy to biorę zamiast tego bezpieczniejszy scopolan.
Nie ma co pokazywać bo niby usg ma 3d a sprzęt beznadziejny. Napatrzylam się na Wasze i z takim nastawieniem szłam. No cóż. .. zrobił 4 ,zdj ale nawet twarzy nie widać. Odpoczywać ale też nie ciągle leżeć aby nie zastygnac

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith no skoro mówisz ze fo sie złączyli to moze byc ...

Miła spoko urodzisz zdrowe dziecko :)
Szczegółów nie pamietam ale na pewno nic groźnego

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Lilith no skoro mówisz ze fo sie złączyli to moze byc ...

Miła spoko urodzisz zdrowe dziecko :)
Szczegółów nie pamietam ale na pewno nic groźnego

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png
Teraz to nie panikuje bo właśnie czytałam ze na takim etapie to się dosyć często zdarza i ze w 20tc ostatecznie to stwierdzają ;)

reklama
Katerineczka właśnie nie wiem, bo ten lekarz tak dziwnie to powiedział, a ja skupiona na tym ekranie. I nie pamiętam już teraz czy przodujace czy umiejscowione z przodu. Słowa umiejscowione na pewno nie wypowiedział.

Do góry