reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Kejti mam zdjęcia ale dodam jutro, bo dzisiaj cały dzień w biegu i bardzo słabo się czuje:(
12+2 dzisiaj. Lekarz się śmiał że jak mówi że ładnie leży to zaczyna fikac koziołki :)

reklama
Keejti ja Cie wręcz proszę o wtracanie i każda inna.
Dziękuję za radę. Leżenie bolunie zmniejsza.
Zrobilam mocz i pH mam złe, bo ciezkosc zawsze. To coś może być?

Dobre, 7,2 mam pH. Mało pije, wiec może od tego.

Wszystko idealne.
Jutro zrobię znowu.

Ostatnia edycja:
Ja w 1 też miałam skurcze więc dobrze jest mi to znane,taki urok mój :)
Skurcze są mega bo sieka mnie na wpół. Czasami jak wstaje albo coś robie muszę ukucnac i zaraz jest ok. Wyniki mam dobre więc tylko kwas. A do nospy to biorę zamiast tego bezpieczniejszy scopolan.
Nie ma co pokazywać bo niby usg ma 3d a sprzęt beznadziejny. Napatrzylam się na Wasze i z takim nastawieniem szłam. No cóż. .. zrobił 4 ,zdj ale nawet twarzy nie widać. Odpoczywać ale też nie ciągle leżeć aby nie zastygnac

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith no skoro mówisz ze fo sie złączyli to moze byc ...

Miła spoko urodzisz zdrowe dziecko :)
Szczegółów nie pamietam ale na pewno nic groźnego

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Lilith no skoro mówisz ze fo sie złączyli to moze byc ...

Miła spoko urodzisz zdrowe dziecko :)
Szczegółów nie pamietam ale na pewno nic groźnego

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png
Teraz to nie panikuje bo właśnie czytałam ze na takim etapie to się dosyć często zdarza i ze w 20tc ostatecznie to stwierdzają ;)

reklama
Katerineczka właśnie nie wiem, bo ten lekarz tak dziwnie to powiedział, a ja skupiona na tym ekranie. I nie pamiętam już teraz czy przodujace czy umiejscowione z przodu. Słowa umiejscowione na pewno nie wypowiedział.

Do góry