reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Jestem dziewczyny :-) Lilith miała rację byłam na zakupach, póŹniej u siebie w mieszkaniu bez telefonu więc nie miałam jak Was poinformować, cały dzień w biegu i teraz strasznie to odchorowywuje... :(

Zdrowa dziewczynka, crl jak dobrze pamiętam 5.9, przeziernosc ok, kość Kosowa super, mózg serduszko, pęcherz też.

No i pusto między nogami :-)

Milagros gratuluję zdrowej dziewuszki!
Co kupiłaś?
Duzajuz malutka.

Pamiętajcie by do Aob pisać jaka Płeć, by dopisała przy liście.

Emka myślisz, że może być powiązane odstawienie wieczornego dupka z większymi bólami? Jutro zrobię ten mocz i jak wyjdzie czysty to może wezwe jutro wieczorna dawkę..

No I Diabliczka napisz proszę co nieco.

Mój trochę zawiedziony liczył na syna no ale cóż, mówiłam od początku ze to córka :D

Gratuluję reszcie dziewczyn wizyt i zdrowych maluchow :-)

Milagros, wow, to szybciutko płeć poznałaś, super, że wszystko dobrze, gratuluję córci :) a Twój oszaleje na jej punkcie na pewno :)

reklama
Milagros super gratulacje a który to dokładnie tydzień? Masz zdjęcia? Ale fajnie i ciuszki widziałam przeslodkie zazdroszczę :)

Lilith sory że się wtrace ale ja jak zaczęłam zmniejszać dawkę i pierwszego dnia zamiast rano i wieczorem po 100 wzięłam tylko jakoś pod wieczór jedna 100 bo już nie wytrzymywalam z bolu. I gin mówił że przy zmniejszaniu dawki trzeba więcej polezec

Do góry