reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Jestem dziewczyny :-) Lilith miała rację byłam na zakupach, póŹniej u siebie w mieszkaniu bez telefonu więc nie miałam jak Was poinformować, cały dzień w biegu i teraz strasznie to odchorowywuje... :(

Zdrowa dziewczynka, crl jak dobrze pamiętam 5.9, przeziernosc ok, kość Kosowa super, mózg serduszko, pęcherz też.

No i pusto między nogami :-)

Milagros gratuluję zdrowej dziewuszki!
Co kupiłaś?
Duzajuz malutka.

Pamiętajcie by do Aob pisać jaka Płeć, by dopisała przy liście.

Emka myślisz, że może być powiązane odstawienie wieczornego dupka z większymi bólami? Jutro zrobię ten mocz i jak wyjdzie czysty to może wezwe jutro wieczorna dawkę..

No I Diabliczka napisz proszę co nieco.

Mój trochę zawiedziony liczył na syna no ale cóż, mówiłam od początku ze to córka :D

Gratuluję reszcie dziewczyn wizyt i zdrowych maluchow :-)

Milagros, wow, to szybciutko płeć poznałaś, super, że wszystko dobrze, gratuluję córci :) a Twój oszaleje na jej punkcie na pewno :)

reklama
Milagros super gratulacje a który to dokładnie tydzień? Masz zdjęcia? Ale fajnie i ciuszki widziałam przeslodkie zazdroszczę :)

Lilith sory że się wtrace ale ja jak zaczęłam zmniejszać dawkę i pierwszego dnia zamiast rano i wieczorem po 100 wzięłam tylko jakoś pod wieczór jedna 100 bo już nie wytrzymywalam z bolu. I gin mówił że przy zmniejszaniu dawki trzeba więcej polezec

Do góry