reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Na szybko bez pomiarów i bez zdj bo wracam .
Serduszko bije, kark ok w pomiarach, zero sexu bo coś tam no i te skurcze. ..
3x dupek i scopolan, jak dalej będą skurcze a powinny ustąpić to szpital. Ciąża wysokiego ryzyka bo znów ze skurczami i po cięciu. Ehh

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ale wiecie co jest najlepsze? Ze zus skontrolowal moja karte.. weszlam do gina a on mowi ze nie ma mojej karty. Ja mowie ze snilo mi sie to kiedys i zaczelam sie smiac a on pyta-a wie oani gdzie jest? Ja mowie ze nie wiem a on mowi- ze w zusie. Dostal pismo i musial ja wyslac.
Teraz mam juz zwolnienie chodzace.
I krwiak sie wchlania ale dostalam jeszcze dupka. Mam brac 2xpo pol tabletki

Mi też na ostatniej wizycie mówiła ze ZUS dzwonił i się o mnie dopytywal ..
teraz w ogóle jest jakaś akcja na kobiety w ciąży , że potrafią nawet do zakładu pracy chodzić czy oby napewno nie ma tam żadnej ciężarnej ...
U mnie szefowa kontrolowali czy oby napewno tam pracowałam bo umowy nie przedłużyła .. musiała pokazywać faktury podpisane przezemnie listy plac , listy obecnosci ,przectawic świadków , chore poprostu

Ale cuda macie z tym zusem..

Diabliczka to gratki zdrowego malucha. Koniecznie napisz co z tymi skurczami etc. Mnie też pobolewa ostatnio to panikune a nosa i magnez nic nie dają.. W sumie od kiedy dupka zredukowalam..
No i Pochwal się maluchem. A o co z cięciem chodzi?

Milagros to może na jakieś zakupy się udała albo w swoim domku siedzi :-)

Lilith go
Moze wznow dupka skoro takie jaja.

Dziewczyny cieszę sie z udanych wizyt:) i dobrych wiadomosci :)))

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Diabliczka :-* wszystko bedzie ok. Ja tez mialam zakaz seksu, przeziebienie, slabe wyniki badan, aa i jeszcze ktoregos razu potknelam sie o poduche i sie przewrocilam na mieszkaniu. Oszczedzaj sie kochana i dobrze bedzie

Do góry