reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Na szybko bez pomiarów i bez zdj bo wracam .
Serduszko bije, kark ok w pomiarach, zero sexu bo coś tam no i te skurcze. ..
3x dupek i scopolan, jak dalej będą skurcze a powinny ustąpić to szpital. Ciąża wysokiego ryzyka bo znów ze skurczami i po cięciu. Ehh

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ale wiecie co jest najlepsze? Ze zus skontrolowal moja karte.. weszlam do gina a on mowi ze nie ma mojej karty. Ja mowie ze snilo mi sie to kiedys i zaczelam sie smiac a on pyta-a wie oani gdzie jest? Ja mowie ze nie wiem a on mowi- ze w zusie. Dostal pismo i musial ja wyslac.
Teraz mam juz zwolnienie chodzace.
I krwiak sie wchlania ale dostalam jeszcze dupka. Mam brac 2xpo pol tabletki

Mi też na ostatniej wizycie mówiła ze ZUS dzwonił i się o mnie dopytywal ..
teraz w ogóle jest jakaś akcja na kobiety w ciąży , że potrafią nawet do zakładu pracy chodzić czy oby napewno nie ma tam żadnej ciężarnej ...
U mnie szefowa kontrolowali czy oby napewno tam pracowałam bo umowy nie przedłużyła .. musiała pokazywać faktury podpisane przezemnie listy plac , listy obecnosci ,przectawic świadków , chore poprostu

Ale cuda macie z tym zusem..

Diabliczka to gratki zdrowego malucha. Koniecznie napisz co z tymi skurczami etc. Mnie też pobolewa ostatnio to panikune a nosa i magnez nic nie dają.. W sumie od kiedy dupka zredukowalam..
No i Pochwal się maluchem. A o co z cięciem chodzi?

Milagros to może na jakieś zakupy się udała albo w swoim domku siedzi :-)

Lilith go
Moze wznow dupka skoro takie jaja.

Dziewczyny cieszę sie z udanych wizyt:) i dobrych wiadomosci :)))

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Diabliczka :-* wszystko bedzie ok. Ja tez mialam zakaz seksu, przeziebienie, slabe wyniki badan, aa i jeszcze ktoregos razu potknelam sie o poduche i sie przewrocilam na mieszkaniu. Oszczedzaj sie kochana i dobrze bedzie

Do góry