reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Mnie dziś tez trochę cmilo jak na okres, ale mam właśnie termin teraz... mnie tak czasem bardzo zakuje po boku ze się tak zginam w pół i przeczekuje. Z tym sikaniem to ilość normalnie ale za to wtedy jak zrobię to od raxu cxuje ze znowu mi się chce ;)

reklama
Lilith wydaje mi się ze już teraz to takie bóle będą. Bo jednak maluch będzie coraz większy. Kłócić,ciągnięcia,jedne dni gorzej drugie lepiej

Lilith a jaka Ty dawe progesteronu teraz bralas i ile razy w ciagu dnia?
Mi gin powiedzial wczoraj ze przepisze jeszcze jedno opakowanie dupka i mam brac dwa razy po pol tabletki i zeby nie bylo szoku dla organizmu. No i krwiaczek jeszcze jest maluski wiec moze tez i dlatego

Netta spokojnie :-* ja siedzielam ok.30-35 minut. No i u mnie byla jeszcze pogawedka o tym l4. Podczas badania mialam wrazenie ze gin czeka na to zeby dzidzia sie jakos odwrocila ale niestety:-/ caly czas lezala na brzuszku. Tylko przeziernosc i kosc nosowa zmierzyl. Serduszko podsluchal. Pokazal mi kosc udowa i kregoslup. Zdjecie tez lipne. Musialam wszystkim tlumaczyc gdzie glowa jest. No ale nie zawsze bobas chce z nami wspolpracowac:-)

Załączniki

• 2016-04-29 10.12.32.jpg
    2016-04-29 10.12.32.jpg
    153,8 KB · Wyświetleń: 91
A ta przrziernosv jaka powinna byc zeby bylo male ryzyko? bo w gin mowil ze dobrze jest ale w necie znalazlam jakis wartosci to moja jest ponizej wszystkiego

1,5 chyba do 2 jest Oki. Potwierdzić.
Aob pisz kochana co u Ciebie, miłego podgladania :*

Milagros staram się też tak myśleć, piza tym teraz już musi być dobrze!

Princeseczka, brałam dupka rano a na noc lutke 100mg. Potem zeszlam na dwa tygodnie na nocną lutke 50mg i dalej poranny dupek. Po dwóch tygodniach, gdy byłam równo 11tc wycofalam lutke całkiem i brałam dupka 2 rano i wieczorem. Dokładnie po tygodniu w 12 tc nie wzięłam juz nocnego i zaczęło pobolewac..wydaje mi się ze tedukowalam dobrze..

Netta nie przejmuj się. Ja czekam na prenatalne nie by malucha zobaczyć a by wyniki poznać bo tu to tez raz dwa, baba wymierza sprawdza a potem na chwile coś pokaże i następna..
Dopiero 18.05 się napatrze.

reklama
Do góry