reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Mnie dziś tez trochę cmilo jak na okres, ale mam właśnie termin teraz... mnie tak czasem bardzo zakuje po boku ze się tak zginam w pół i przeczekuje. Z tym sikaniem to ilość normalnie ale za to wtedy jak zrobię to od raxu cxuje ze znowu mi się chce ;)

reklama
Lilith wydaje mi się ze już teraz to takie bóle będą. Bo jednak maluch będzie coraz większy. Kłócić,ciągnięcia,jedne dni gorzej drugie lepiej

Lilith a jaka Ty dawe progesteronu teraz bralas i ile razy w ciagu dnia?
Mi gin powiedzial wczoraj ze przepisze jeszcze jedno opakowanie dupka i mam brac dwa razy po pol tabletki i zeby nie bylo szoku dla organizmu. No i krwiaczek jeszcze jest maluski wiec moze tez i dlatego

Netta spokojnie :-* ja siedzielam ok.30-35 minut. No i u mnie byla jeszcze pogawedka o tym l4. Podczas badania mialam wrazenie ze gin czeka na to zeby dzidzia sie jakos odwrocila ale niestety:-/ caly czas lezala na brzuszku. Tylko przeziernosc i kosc nosowa zmierzyl. Serduszko podsluchal. Pokazal mi kosc udowa i kregoslup. Zdjecie tez lipne. Musialam wszystkim tlumaczyc gdzie glowa jest. No ale nie zawsze bobas chce z nami wspolpracowac:-)

Załączniki

• 2016-04-29 10.12.32.jpg
    2016-04-29 10.12.32.jpg
    153,8 KB · Wyświetleń: 93
A ta przrziernosv jaka powinna byc zeby bylo male ryzyko? bo w gin mowil ze dobrze jest ale w necie znalazlam jakis wartosci to moja jest ponizej wszystkiego

1,5 chyba do 2 jest Oki. Potwierdzić.
Aob pisz kochana co u Ciebie, miłego podgladania :*

Milagros staram się też tak myśleć, piza tym teraz już musi być dobrze!

Princeseczka, brałam dupka rano a na noc lutke 100mg. Potem zeszlam na dwa tygodnie na nocną lutke 50mg i dalej poranny dupek. Po dwóch tygodniach, gdy byłam równo 11tc wycofalam lutke całkiem i brałam dupka 2 rano i wieczorem. Dokładnie po tygodniu w 12 tc nie wzięłam juz nocnego i zaczęło pobolewac..wydaje mi się ze tedukowalam dobrze..

Netta nie przejmuj się. Ja czekam na prenatalne nie by malucha zobaczyć a by wyniki poznać bo tu to tez raz dwa, baba wymierza sprawdza a potem na chwile coś pokaże i następna..
Dopiero 18.05 się napatrze.

reklama
Do góry