reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Ta da! W końcu udało się i moje dzidzi dodać

Załączniki

• 1460462974571.jpg
    1460462974571.jpg
    303,2 KB · Wyświetleń: 98
Gratuluję wizyt.

Lilith moja najstarsza córka jest chora na Zespół Turnera ( jeśli masz czas to możesz na necie poczytać co to za choroba)
Dziewczynki na to tylko chorują, Lili badalismy niedawno, sami prywatnie i jest Lili zdrowa

Netta trzymam kciuki :)

Dorota ja znam dwie osoby z ta choroba, tzn dwie dziewczyny, jedna ma juz dwójkę dzieci cudownych zresztą :) druga dopiero wychodzi za maz i na razie nie planują bo robią karierę ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros z tego co ja wiem od lekarza to z tą chorobą kobiety mogą mieć trudności z zajściem w ciążę, ale też wiem że są przypadki że chore na Turnera mają dzieci.
Moja córka z tą chorobą ma różne komplikacje, oraz od 2 lat dajemy jej w domu zastrzyki z hormonem wzrostu.

Złożyłam dziś papiery na to 500+, kilka innych spraw urzędowych też dziś zalatwilismy, odebrałam też wypis ze szpitala mój wypis.

reklama
Do góry