reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Lilith udusisz mnie :D
27.04-17:10 wizyta standardowa u gina
28.04 -19:20 badanie prenatalne
Proszę o wpisanie haha :)
2 tygodnie czekania na prenatalne,ktore jest dla mnie ważne bardzo :) Chyba wezmę ze sobą moja Coreczkę :) Jak myslicie? a duphaston mam zmniejszony na 2*1 :)

Gosia super dzidzia :) co do prenatalnych, nie bralabym córki, z reguły długo się czeka a jak dzidzia się inaczej ułoży to trzeba czekać wytrzyma Twoje cudo najgorsza opcje czekania ponad godzinę ? :)

Dwa tygodnie czekania ? To nic[emoji14]ja się umowilam trzy tygodnie temu a idę tak jak Ty 28.04[emoji14]

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Gosia super dzidzia :) co do prenatalnych, nie bralabym córki, z reguły długo się czeka a jak dzidzia się inaczej ułoży to trzeba czekać wytrzyma Twoje cudo najgorsza opcje czekania ponad godzinę ? :)

Dwa tygodnie czekania ? To nic[emoji14]ja się umowilam trzy tygodnie temu a idę tak jak Ty 28.04[emoji14]

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

haha moje Cudo jest bardzo żywe haha :D Wlasnie nie wiem czy wytrzyma. Ona ogolnie mala madrala pokazalam jej zdjecie z usg wczoraj to powiedziala"Ale to straszne" :D Wyglada jak Aniołek ma bujne loki jak murzynka ogolnie ciemne rysy twarzy a niedobra ze az haha :D

reklama
Do góry