reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Ula ale super waga małej moja tydzien temi 738 ważyła a mamy ten sam termin :)
ja skurcze mam od 20 tc i mi nie kazał gin leżeć czasem sie zastanawiam czy nie powinnam , biorę tez luteine magnez 3razy2 rutinoscorbin tez 3 razy 2 i nospe ale tylko doraźnie jak skurcze sie nasilają wiec podobnie jak u ciebie mi sie teraz troszkę uspokoiły skurcze wiec chyba to wszystko działa
a luteine mi powiedział lekarz ze mogę tylko do skończonego 29 tc pózniej moze niby szkodzić .
a tobie lekarka powiedziała ze jak długo?

mi pow.że do grudnia będę już brała. Zresztą z Antkiem brałam do 17 grudnia a termin porodu wtedy był na 31 grudzień ,czyli 2 tyg przed terminem przestałam brać. Pewnie teraz też tak będzie. A co do opinii na temat luty to każdy gin ma swoją. Ja ufam mojej gin i się stosuję do zaleceń ,wtedy mi nie zaszkodziła i teraz też mam nadzieję,że będzie ok

ja tez po wizycie.

jajeczka sa nadal i to jakie dorodne:-D:-D, Kubus wazy 858g, zdjecia nie mam, ale plytke bede miala z usg 4d w piatek,

ja przytylam 1,5 kg w 5 tyg, i tez luteine mam brac bo mam miekka szyjke, pewnie zaraz zacznie sie rozwarcie jak z Milena mialam, ale poki co jeszcze nie jest zle

ulenka gratki!

Chciałam się pochwalić wczorajszą wizytą. Malutka Tosia najpierw kopnęła Panią położną gdy ta chciała zrobić KTG, a później przywitała Pana doktora sowitym kopniakiem, gdy ten badał mnie na fotelu :-):-):-) Na USG wszystko w porządku, z z szyjką też jest pięknie, ale na szkołę rodzenia mam zakaz chodzenia :wściekła/y: Za to moja Pani położna dała mi pełno filmików, żebym miała co robić w domu ;-)

Generalnie szaleństwo istne, znowu szaleją mi hormony, cały czas chodzę nerwowa i chce mi się płakać. Moja rodzina stwierdziła, że mąż ma ze mną przekichane :rofl2:

Buziole

reklama
Kasiasysunia,
Gratuluje udanej wizyty :) a tak z ciekawości, jeśli juz pisałas to przepraszam ze raz jeszcze wyciągam, dlaczego nie możesz na szkołę rodzenia chodzić?

Do góry