reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
akurat jak badała ręcznie to poczuła,nie na usg.
mysza83
Fanka BB :)
Ula ale super waga małej moja tydzien temi 738 ważyła a mamy ten sam termin
ja skurcze mam od 20 tc i mi nie kazał gin leżeć czasem sie zastanawiam czy nie powinnam , biorę tez luteine magnez 3razy2 rutinoscorbin tez 3 razy 2 i nospe ale tylko doraźnie jak skurcze sie nasilają wiec podobnie jak u ciebie mi sie teraz troszkę uspokoiły skurcze wiec chyba to wszystko działa
a luteine mi powiedział lekarz ze mogę tylko do skończonego 29 tc pózniej moze niby szkodzić .
a tobie lekarka powiedziała ze jak długo?
ja skurcze mam od 20 tc i mi nie kazał gin leżeć czasem sie zastanawiam czy nie powinnam , biorę tez luteine magnez 3razy2 rutinoscorbin tez 3 razy 2 i nospe ale tylko doraźnie jak skurcze sie nasilają wiec podobnie jak u ciebie mi sie teraz troszkę uspokoiły skurcze wiec chyba to wszystko działa
a luteine mi powiedział lekarz ze mogę tylko do skończonego 29 tc pózniej moze niby szkodzić .
a tobie lekarka powiedziała ze jak długo?
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
mi pow.że do grudnia będę już brała. Zresztą z Antkiem brałam do 17 grudnia a termin porodu wtedy był na 31 grudzień ,czyli 2 tyg przed terminem przestałam brać. Pewnie teraz też tak będzie. A co do opinii na temat luty to każdy gin ma swoją. Ja ufam mojej gin i się stosuję do zaleceń ,wtedy mi nie zaszkodziła i teraz też mam nadzieję,że będzie ok
ja tez po wizycie.
jajeczka sa nadal i to jakie dorodne, Kubus wazy 858g, zdjecia nie mam, ale plytke bede miala z usg 4d w piatek,
ja przytylam 1,5 kg w 5 tyg, i tez luteine mam brac bo mam miekka szyjke, pewnie zaraz zacznie sie rozwarcie jak z Milena mialam, ale poki co jeszcze nie jest zle
ulenka gratki!
jajeczka sa nadal i to jakie dorodne, Kubus wazy 858g, zdjecia nie mam, ale plytke bede miala z usg 4d w piatek,
ja przytylam 1,5 kg w 5 tyg, i tez luteine mam brac bo mam miekka szyjke, pewnie zaraz zacznie sie rozwarcie jak z Milena mialam, ale poki co jeszcze nie jest zle
ulenka gratki!
kasiasysunia
Zaangażowana w BB
Chciałam się pochwalić wczorajszą wizytą. Malutka Tosia najpierw kopnęła Panią położną gdy ta chciała zrobić KTG, a później przywitała Pana doktora sowitym kopniakiem, gdy ten badał mnie na fotelu :-):-):-) Na USG wszystko w porządku, z z szyjką też jest pięknie, ale na szkołę rodzenia mam zakaz chodzenia Za to moja Pani położna dała mi pełno filmików, żebym miała co robić w domu ;-)
Generalnie szaleństwo istne, znowu szaleją mi hormony, cały czas chodzę nerwowa i chce mi się płakać. Moja rodzina stwierdziła, że mąż ma ze mną przekichane
Buziole
Generalnie szaleństwo istne, znowu szaleją mi hormony, cały czas chodzę nerwowa i chce mi się płakać. Moja rodzina stwierdziła, że mąż ma ze mną przekichane
Buziole
reklama