reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Ula ale super waga małej moja tydzien temi 738 ważyła a mamy ten sam termin :)
ja skurcze mam od 20 tc i mi nie kazał gin leżeć czasem sie zastanawiam czy nie powinnam , biorę tez luteine magnez 3razy2 rutinoscorbin tez 3 razy 2 i nospe ale tylko doraźnie jak skurcze sie nasilają wiec podobnie jak u ciebie mi sie teraz troszkę uspokoiły skurcze wiec chyba to wszystko działa
a luteine mi powiedział lekarz ze mogę tylko do skończonego 29 tc pózniej moze niby szkodzić .
a tobie lekarka powiedziała ze jak długo?

mi pow.że do grudnia będę już brała. Zresztą z Antkiem brałam do 17 grudnia a termin porodu wtedy był na 31 grudzień ,czyli 2 tyg przed terminem przestałam brać. Pewnie teraz też tak będzie. A co do opinii na temat luty to każdy gin ma swoją. Ja ufam mojej gin i się stosuję do zaleceń ,wtedy mi nie zaszkodziła i teraz też mam nadzieję,że będzie ok

ja tez po wizycie.

jajeczka sa nadal i to jakie dorodne:-D:-D, Kubus wazy 858g, zdjecia nie mam, ale plytke bede miala z usg 4d w piatek,

ja przytylam 1,5 kg w 5 tyg, i tez luteine mam brac bo mam miekka szyjke, pewnie zaraz zacznie sie rozwarcie jak z Milena mialam, ale poki co jeszcze nie jest zle

ulenka gratki!

Chciałam się pochwalić wczorajszą wizytą. Malutka Tosia najpierw kopnęła Panią położną gdy ta chciała zrobić KTG, a później przywitała Pana doktora sowitym kopniakiem, gdy ten badał mnie na fotelu :-):-):-) Na USG wszystko w porządku, z z szyjką też jest pięknie, ale na szkołę rodzenia mam zakaz chodzenia :wściekła/y: Za to moja Pani położna dała mi pełno filmików, żebym miała co robić w domu ;-)

Generalnie szaleństwo istne, znowu szaleją mi hormony, cały czas chodzę nerwowa i chce mi się płakać. Moja rodzina stwierdziła, że mąż ma ze mną przekichane :rofl2:

Buziole

reklama
Kasiasysunia,
Gratuluje udanej wizyty :) a tak z ciekawości, jeśli juz pisałas to przepraszam ze raz jeszcze wyciągam, dlaczego nie możesz na szkołę rodzenia chodzić?

Do góry