reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Slonkoonline moja kuzynka cala ciaze taka miala, lekarze jej non stop mowili ze male dzecko, ze cos nie tak. Olis urodzil sie w 41 tyg i wazyl 2400 i mierzyl 50 cm, teraz ma 6 lat i jest taka madrala ze szok. Tylko nadal jest nizszy i szczuplejszy od rowiesnikow... taka jego uroda. Jednak ponad polowe ciazy kuzynka przeryczala bo non stop podejrzewali chorobe jakas...

A ja dzisiaj bylam z mezem na usg genetycznym polowkowym. Jeszcze tak cudnego usg nigdy nie mialam. Wszystko jest super, Milenka okazala sie Milenka, wszystkie organy sa ok, ma juz 17 cm od glowki do pupci.

Czy wasze dzidziolki ulozone sa juz glowka w dol? Bo moja malutka perelka ma juz od ponad miesiaca glowke w gorze.

A to nasze zdjecie :)

Załączniki

• 1406643660531.jpg
    1406643660531.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 72
Cypryda gratuluje jeszcze raz nawet nie wiesz jak sie ciesze z Toba :-)
Dziecko obraca sie glowka w dol gotowe do porodu ok 36-37 tydz dopiero w kolejnych ciazach nawet pozniej a teraz ma tyle miejsca ze fika koziolki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry