reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

slonkoonline - a dlaczego nie mogło być zapłodnienia po 10 marca? Przecież cykle nie zawsze są równe, mogła się przecież owulacja przesunąć, zarodek późno zagnieździć... Może poczekaj do tej wizyty kontrolnej i zobaczysz jak będzie. a najwyżej pójdź potem do jakiegoś innego gina z dobrym sprzętem i porównaj.
A na razie się nie zamartwiaj.

Wszystkim gratuluję udanych wizyt :)

reklama
A wiec po polowkowych :-)
Synus bez wątpienia nim jest :-) lezy sobie główką w dół (stad u mnie czasem napiecie na dół brzucha bo naciska). Serduszko pięknie równo bije, ma 4 komory. Główka, brzuszek, pecherz i nerki ok. Pepowina dobrze przyczepiona. Zgrabne nóżki, piekne rączki. Buźka z malutkim noskiem no slicznosci ;*** . Lozysko na ścianie przedniej, plyn owodniowy ok :-)
Maz stal i mial łzy w oczach, ja tez ;-) . Po wyjściu powiedzial: ale stworzyliśmy Cudo- jest idealny. No i znów ryczalam :-) kocham moich chłopaków ;***

A tu dla ciotek buzka mojego Wiercipiety ;-)
20140731_095307.jpg

Załączniki

• 20140731_095307.jpg
    20140731_095307.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 54
Ewelinka - cudny synek :-) te wszystkie nerwy i stresy w końcu sa nam odpłacone :-) ja też dzisiaj zobaczę mojego Skarba,już się doczekać nie mogę :-)

U mnie od 15 tc wiadomo, że chłopak (jestem w 20). Jutro kolejna wizyta, chyba bez usg niestety :no: wezmę sobię już w końcu l4 bo praca po 12h mnie już za bardzo męczy, już widzę minę kierowniczki... trudno.

Ewelinko jej jak sie rozczulilam... jestem bardzo szczesliwa,ze wszystko ok ,tym bardziej ze znam Cie i Twoja historie dluzej bo bylysmy razem na staraczkach i tak bardzo Wam kibicowalam. Jej ,super Kochana. Synek sliczny:-)

m-s gratuluje zdrowej córuni:-)

No i my też już po wizycie :-) noszę w sobie 100% faceta - jajka jak zwykle od razu pokazał :p Słodziak ma już 30cm i waży 600g :-) poza tym wszystko ok. Termin porodu z dzisiaj to 26.11 :-)

reklama
Do góry