reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Maminki a zgadza Wam sie plec z tymi metodami obliczeniowymi (wiek matki, miesiac poczecia itp) bo mi z tego mial wyjsc chlopiec a jest Milenka :)

Hej! Byłam dziś z wynikiem USG u gina. Nie bardzo chce słuchać o tym, że do zapłodnienia mogło dojść po 10 marca i wg. niego dziecko jest za małe. Za tydzień mam kolejne USG kontrolne i na podstawie tych wyników będzie jakaś decyzja.
Poprostu wychodzę z siebie i głupieje z nerwów. O dziwo jeszcze nawet nie zapłakałam... Zaczynam myśleć nad jakimś lekarzem prywatnym z dobrym USG. No, ale kontrolne i tak musze zrobić u tego samego co poprzednie, żeby "warunków" nie zmieniać i sprawdzić przyrost dziecka.
Tymczasem chyba musze zamknąć się w sobie z tym wszystkim i przgeryzc to w sobie.
Trzymajcie sie!

Przykro mi slonko ze musisz przez to przechodzic. Niektorzy lekarze sa po prostu zupelnie zamknieci na jakiekolwieg uwagi ze strony pacjentow. Wszystko wedlug nich musi byc ksiazkowo I nic innego sie nie liczy.... Zycze ci abys lepiej trafila za nastepnym razem I sprobuj sie nie stresowac bo napewno maluszek tego nie lubi. Trzymaj sie!

A mi wczoraj zjadlo posta wiec nawet nie napisalam jak mi poszlo :p Dzieki dziewczyny za kciuki wyglada na to ze bardzo pomogly. Dziecie zdrowe, wszystko ma na swoim miejscu I jest chlopak!!!!!! Tak jak sobie wymarzylismy! Jestem naprawde szczesliwa :)

reklama
Do góry