slonkoonline
Mama Juleczki
Ewelinka gratuluje :-)
Slonko a Ty jaka plec sobie obmyslilas?
Nikomu nie mowie, bo boje cie zapeszać ;-) Jak juz będę wiedzieć, to Wam powiem czy jest tak jak chciałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewelinka gratuluje :-)
Slonko a Ty jaka plec sobie obmyslilas?
kochana gratuluje i ja.... ta numerologia co podawalam kiedys widze ze sprawdzila sie co do dzidzi tak jak i czarnej
A gdzie mogę znaleźć tę numerologię? Chetnie i ja bym sprawdziła
Nikomu nie mowie, bo boje cie zapeszać ;-) Jak juz będę wiedzieć, to Wam powiem czy jest tak jak chciałam.
Teraz i tak nic juz nie zmienisz ;p ja juz przywyklam do mysli ze bedzie corcia i odnalazlam duuuzo pozytywow w tym
ps. numerologia i u mnie sie sprawdzila
Magda a Ty chciala bys dziewczynke? Takjak wychodzi? Ja wiem ze zdrowie najwazniejsze ale podswiadomie mamy czesto sobie cos tam zycza
tak bardzo bym chciała....dziewczynki sa fajne i takie pieszczochy kochane....
Madzia u mnie teraz wychodzi chłopiec,ale z poprzednią trójką się nie sprawdza ;-) Dlatego metoda jak każda inna....50/50 :-)