reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

Slonkoonline, mój gin raczej jest bardzo rozmowny, zawsze wszystko tłumaczy ale od kilku wizyt mam wrażenie że mu się nie chce poświęcać więcej czasu. Wszystko mi pokazał nogi ręce główki, nawet jeden babel ssal palca. Może ja za dużo wymagam. Zawsze jestem przygotowana do wiZyty. Czytam, wiem co powinno być badane itd. Może jestem nadgorliwa.
PodwoZie bada mi za każdym razem żE względu na ryzyko skracania szyjki.

reklama
Słonko dobrze,że wszystko ok. To jest najwazniejsze. A jajka lepiej nie znoś....jeszcze nie teraz:-p Za to jak się dowiesz płci, to już w zasadzie bez większych wątpliwości ;-):-)

Annte nie zamartwiaj się....na kolejnej wizycie zobaczysz jak będzie. Może po prostu z nim pogadaj? Czy nie za bardzo się martwisz o dzieci itp? Nie wiem, ale mam nadzieję,że po kolejnej wizycie wszelkie wątpliwości miną :sorry:

slonkoonline gratuluje udanej wizyty. Mój gin gniecie mnie na każdej wizycie. Jedynie po amnio odpuścił mi, żeby nie nadwyrężać macicy. Do tego zawsze na wizycie mam usg dzięki czemu czuje się spokojniejsza.

m-s ruchów doczekasz się i Ty :tak: Ja połówkowe mam 14 lipca u pai doktor, która w tym się specjalizuje. Już nie mogę się doczekać :-D

slonkoonline gratuluje udanej wizyty. Mój gin gniecie mnie na każdej wizycie. Jedynie po amnio odpuścił mi, żeby nie nadwyrężać macicy. Do tego zawsze na wizycie mam usg dzięki czemu czuje się spokojniejsza.

m-s ruchów doczekasz się i Ty :tak: Ja połówkowe mam 14 lipca u pai doktor, która w tym się specjalizuje. Już nie mogę się doczekać :-D

Mitemil zapomniałam kiedy masz wynik amnio. To będzie przed USG? Fajnie jak lekarz ma USG.... No u mnie wizyty na NFZ, wiec takie dodatkowe badania osobno.

A wiec u mnie ok. Szyjka dluga, zamknięta. Mocz i krew ok. Bol zwiazany rosnieciem macicy i wiazadel. No i na 90%bede miec synka :-) na 100% potwierdzi 31 lipca na polowkowych :-) Synus kopal jak szalony ;-)

Dziewczyny, zapisałam się do innego gina na połówkowe badanie. Ma super sprzęt więc będę na pewno spokojniejsza niż po wizycie u mojego. Wizyta 14.07

A wiec u mnie ok. Szyjka dluga, zamknięta. Mocz i krew ok. Bol zwiazany rosnieciem macicy i wiazadel. No i na 90%bede miec synka :-) na 100% potwierdzi 31 lipca na polowkowych :-) Synus kopal jak szalony ;-)

Gratulacje!!!! Eh... Jak ja juz Wam zazdroszczę, że wiecie kto mieszka! Chociaż z drugiej strony boje się zawodu. Ja jestem z tych co sobie obmyślają płeć :/ Chociaż napewno nie jest tak, że nie będę kochać dziecka, jeśli nie będzie tą określoną płcią.

reklama

kochana gratuluje i ja.... ta numerologia co podawalam kiedys widze ze sprawdzila sie co do dzidzi tak jak i czarnej

Ostatnia edycja:
Do góry