reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
a to moje dzieciątko- kiepska jakośc , bo robiła usg przez brzuch, ale najważniejsze, że wszystko oki. no i jak pisałam duuużo pić.
1546122_859535284074756_1910312785665865025_n.jpg

Załączniki

• 1546122_859535284074756_1910312785665865025_n.jpg
    1546122_859535284074756_1910312785665865025_n.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 89
Nie wiem sama, może mój gin już nie ma formy, albo mu się nie chce. Zrobił usg, zmierzył główki tylko znowu i powiedział, że mają 4,3cm, tylko jak byłam ostatnio to niby miały 4,8 cm, i co taka różnica to błąd pomiaru? Sama nie wiem, zapytałam oczywiście ale nic nie odpowiedział. Nic więcej nie mierzył, tylko pooglądał, a u mnie to już polowa w zasadzie. Powiedział, że nic złego się nie dzieje i tyle. Jak chodziłam do niego z córką to mierzył zawsze wszystko dokładnie, mówił ile dziecko waży ile mierzy a teraz jakoś wydaje mi się, że robi te usg tak na odczepnego. Nie wiem, może się mylę,może przy bliźniętach tak jest. Ale czuję jakiś niedosyt.
Następna wizyta za 4 tygodnie dopiero.

Annte - gratuluję parki :) A może twój gin miał dziś jakiś gorszy dzien? był czymś przygnębiony czy zmartwiony i nie miał głowy do pracy. Przecież nieraz tak jest...Nie chcę go usprawiedliwiać, ale skoro do tej pory było ok, to moze tylko taki "wyskok'. Zobaczysz za 4tyg., moze będzie lepiej. No ale wiem, że niedosyt pozostaje...

reklama
Estranea, od początku jak do niego chodzę to mam wrażenie, że jakoś chyba stracił zapał. No nie wiem sama, jak była ostatnio miał wypożyczony super sprzęt i byłam pierwszą pacjentką, więc czas miał, a on może z 10 minut próbował coś podpatrzeć,i jakoś skończyło się na niczym. Ufam mu, bo skoro mówi, że jest ok to ok, ale mam niedosyt bo chciałabym wiedzieć ile dzieci mierzą i ile ważą, a on to tak sprawdza jakoś na odczepnego. Wcześniej tego nie było. Może się go czepiam, ogólnie to przemiły człowiek.No zobaczymy. 4 tygodnie to dla mnie bardzo długo szczególnie, że do tej pory chodziłam co 2,5 tygodnia.
Jestem w 18 t.c. a on nawet nic nie wspomniał o połówkowych badaniach, nie dał skierowania na żadne wyniki.... ech

Do góry