reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Anula1988 śliczny mężczyzna rośnie pod Twym serduszkiem :tak: Gratuluje :happy2:

agrafka_7 kochana, doczekasz się i Ty!! Choć wiem co czujesz. Ty czekasz na usg, a ja na wyniki krwi, których nadal nie ma :wściekła/y:

witam

Ja już po wizycie :-) Cała w skowronkach bo zobaczyłam moje maleństwo i wszystko jest dobrze. Ma 5.7cm , serduszko pięknie bije, rozwija się prawidłowo, NT 1 mm więc wydaje mi się że w normie...raz sobie podskoczył i chyba ruszał nóżkami...a na wynikach mam napisane, że pęcherz jest niewidoczny, a przecież mówiła nam, że widzi więc chyba jej się pomyliło (mam nadzieje )...teraz tylko czekać na resztę wyników...

Zdjęcia niestety nie mam jak zeskanować więc Wam nie pokaże:sorry2:

Anula przepiękny bobas! Według mnie chłopiec, ale specem nie jestem ;-) Chłopcy też są super...wiadomo, jak człowiek nastawi się na inna płeć, to jest lekkie uklucie, ale juz za chwilę nie będziesz świata poza swoim księciem widziała:-) Gratuluję ogromnie!

Kontra również i dla Ciebie gratki! Super,że wszystko w porządku, a z tym pęcherzem chodziło pewnie o to, że był pusty ;-)

reklama
Do góry