reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Anula wspaniale, że wszystko w porządku. Ale co my się strychu najemy przed badaniami, to nasze! ;-)
To wychodzi, że twój dr zna metodę, o której mówiła Magda z UK?
To wychodzi, że twój dr zna metodę, o której mówiła Magda z UK?
witam
Ja już po wizycie :-) Cała w skowronkach bo zobaczyłam moje maleństwo i wszystko jest dobrze. Ma 5.7cm , serduszko pięknie bije, rozwija się prawidłowo, NT 1 mm więc wydaje mi się że w normie...raz sobie podskoczył i chyba ruszał nóżkami...a na wynikach mam napisane, że pęcherz jest niewidoczny, a przecież mówiła nam, że widzi więc chyba jej się pomyliło (mam nadzieje )...teraz tylko czekać na resztę wyników...
Zdjęcia niestety nie mam jak zeskanować więc Wam nie pokaże![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Ja już po wizycie :-) Cała w skowronkach bo zobaczyłam moje maleństwo i wszystko jest dobrze. Ma 5.7cm , serduszko pięknie bije, rozwija się prawidłowo, NT 1 mm więc wydaje mi się że w normie...raz sobie podskoczył i chyba ruszał nóżkami...a na wynikach mam napisane, że pęcherz jest niewidoczny, a przecież mówiła nam, że widzi więc chyba jej się pomyliło (mam nadzieje )...teraz tylko czekać na resztę wyników...
Zdjęcia niestety nie mam jak zeskanować więc Wam nie pokaże
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Anula gratuluję przystojniaka ;*
Kontra gratuluję udanej wizyty ;-)
Kontra gratuluję udanej wizyty ;-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Anula przepiękny bobas! Według mnie chłopiec, ale specem nie jestem ;-) Chłopcy też są super...wiadomo, jak człowiek nastawi się na inna płeć, to jest lekkie uklucie, ale juz za chwilę nie będziesz świata poza swoim księciem widziała:-) Gratuluję ogromnie!
Kontra również i dla Ciebie gratki! Super,że wszystko w porządku, a z tym pęcherzem chodziło pewnie o to, że był pusty ;-)
Kontra również i dla Ciebie gratki! Super,że wszystko w porządku, a z tym pęcherzem chodziło pewnie o to, że był pusty ;-)
Magda Singh
Fanka BB :)
Jesteśmy po wizycie.
Dzidzia ma 6, 14 cm tj 12tc i 4 dni
Przeziernosc wyszła 1, 56 mm
Fhr 148
Wszystkie narządy prawidłowe.
I lekarz powiedział że jak na jego oko ti nie ma nic między nogami
świetnie przeczucia sprawdziły się....
Zobacz załącznik 628513
Dzidzia ma 6, 14 cm tj 12tc i 4 dni
Przeziernosc wyszła 1, 56 mm
Fhr 148
Wszystkie narządy prawidłowe.
I lekarz powiedział że jak na jego oko ti nie ma nic między nogami
Zobacz załącznik 628513
Ostatnia edycja:
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Madzia gratuluję ogromnie! A z płcią, to sama wiesz jak jest;-)