reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Anula wspaniale, że wszystko w porządku. Ale co my się strychu najemy przed badaniami, to nasze! ;-)
To wychodzi, że twój dr zna metodę, o której mówiła Magda z UK?
To wychodzi, że twój dr zna metodę, o której mówiła Magda z UK?
witam
Ja już po wizycie :-) Cała w skowronkach bo zobaczyłam moje maleństwo i wszystko jest dobrze. Ma 5.7cm , serduszko pięknie bije, rozwija się prawidłowo, NT 1 mm więc wydaje mi się że w normie...raz sobie podskoczył i chyba ruszał nóżkami...a na wynikach mam napisane, że pęcherz jest niewidoczny, a przecież mówiła nam, że widzi więc chyba jej się pomyliło (mam nadzieje )...teraz tylko czekać na resztę wyników...
Zdjęcia niestety nie mam jak zeskanować więc Wam nie pokaże
Ja już po wizycie :-) Cała w skowronkach bo zobaczyłam moje maleństwo i wszystko jest dobrze. Ma 5.7cm , serduszko pięknie bije, rozwija się prawidłowo, NT 1 mm więc wydaje mi się że w normie...raz sobie podskoczył i chyba ruszał nóżkami...a na wynikach mam napisane, że pęcherz jest niewidoczny, a przecież mówiła nam, że widzi więc chyba jej się pomyliło (mam nadzieje )...teraz tylko czekać na resztę wyników...
Zdjęcia niestety nie mam jak zeskanować więc Wam nie pokaże
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Anula gratuluję przystojniaka ;*
Kontra gratuluję udanej wizyty ;-)
Kontra gratuluję udanej wizyty ;-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Anula przepiękny bobas! Według mnie chłopiec, ale specem nie jestem ;-) Chłopcy też są super...wiadomo, jak człowiek nastawi się na inna płeć, to jest lekkie uklucie, ale juz za chwilę nie będziesz świata poza swoim księciem widziała:-) Gratuluję ogromnie!
Kontra również i dla Ciebie gratki! Super,że wszystko w porządku, a z tym pęcherzem chodziło pewnie o to, że był pusty ;-)
Kontra również i dla Ciebie gratki! Super,że wszystko w porządku, a z tym pęcherzem chodziło pewnie o to, że był pusty ;-)
Magda Singh
Fanka BB :)
Jesteśmy po wizycie.
Dzidzia ma 6, 14 cm tj 12tc i 4 dni
Przeziernosc wyszła 1, 56 mm
Fhr 148
Wszystkie narządy prawidłowe.
I lekarz powiedział że jak na jego oko ti nie ma nic między nogami świetnie przeczucia sprawdziły się....
Zobacz załącznik 628513
Dzidzia ma 6, 14 cm tj 12tc i 4 dni
Przeziernosc wyszła 1, 56 mm
Fhr 148
Wszystkie narządy prawidłowe.
I lekarz powiedział że jak na jego oko ti nie ma nic między nogami świetnie przeczucia sprawdziły się....
Zobacz załącznik 628513
Ostatnia edycja:
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Madzia gratuluję ogromnie! A z płcią, to sama wiesz jak jest;-)