reklama
jopal
Fanka BB :)
Annte to dziewuszkę już masz, na pewno jeden synuś to właściwie trzecie obojętnie czy chłopczyk czy dziewusia:-)
czarna2532
Dziewczyny w czwartek bylam w pracowni badan prenatalnych na.usg genetycznym. Wszystko w porzadku z tego co zaobserwowal lekarz jednak ze wzgledu na obciazony wywiad ( niepelnosprawnosc syna i mojego brata) mamy jeszcze wizyte u genetyka. Okazalo sie, ze u genetyka co prowadzi naszego Mikolajka wiec sie w ogole nie stresuje. I lekarz mi powiedzial, ze bede miala darmowe usg 4d w 18 i 24 tygodniu z racji obciazenia genetycznego w rodzinie. Wiec ciesze sie akurat z tych usg. Z tej wizyty nie mam zdjecia bo dokumenty zostawil w teczce do ogladniecia dla genetyka i dopiero dostaniemy je po wizycie u niego.
Pyta mnie lekarz jak moje zapatrywania na amnio, powiedzielismy z mezem, ze nie chcemy.
Zapytal o nasze przeczucia (twierdzi, ze czesto sie sprawdzaja) wiec mowie, ze mysle non stop o corce. Zyczyl jej nam (wie, ze bedzie wtedy zdrowa) i bardzo cieplo sie z nami pozegnal. Trafiam wiec w tej ciazy na bardzo fajnych lekarzy
Pyta mnie lekarz jak moje zapatrywania na amnio, powiedzielismy z mezem, ze nie chcemy.
Zapytal o nasze przeczucia (twierdzi, ze czesto sie sprawdzaja) wiec mowie, ze mysle non stop o corce. Zyczyl jej nam (wie, ze bedzie wtedy zdrowa) i bardzo cieplo sie z nami pozegnal. Trafiam wiec w tej ciazy na bardzo fajnych lekarzy
reklama
czarna2532
Cypryda super ze trafilas na dobrego lekarza i rowniez z calego serca zycze Wam coreczki