reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Jesteśmy po wizycie.
Dzidzia ma 6, 14 cm tj 12tc i 4 dni

Przeziernosc wyszła 1, 56 mm

Fhr 148

Wszystkie narządy prawidłowe.

I lekarz powiedział że jak na jego oko ti nie ma nic między nogami:) świetnie przeczucia sprawdziły się....

Fantastycznie. Gratuluje :-)

Kochane jutro idę na wizytę:) Trzymajcie kciuki mam nadzieje że dostane zdjęcie usg:)

Trzymamy mocno.

A ja odebrałam wyniki i... 17 czerwca mam wyznaczony termin amniopunkcji :-(

Relacja z poniedziałku:
Kośc nosowa jest, przeziernośc 1,22mm, "wzrost" 6,3cm:) Pani doktor dopatrzyła się chłopaka, ale zastrzegła że to dośc wcześnie i nie na 100%. 2 chłopaki w domu, zamordują mnie chyba:D
Ogólnie wszystko tak wzorcowo, więc narobiła też dla siebie zdjęć z badania, żeby je wykorzytać w swoim audycie:)

Na moją silna alergię przepisała mi lek do nosa, sterydowy. Dziś go zaaplikowałam, cudow nie ma, już zdążyłam się nakichać i nasmarkać mimo że nawet z domu nie wyszłam.
P. doktor przełąćzyła mi też widok na 3 czy 4d, trochę z mężem pooglądaliśmy:)
Po wizycie moj m stwierdził z rysów twarzy to jemu też wygłada na chłopaka:)
usg.jpguss.jpg

Załączniki

• usg.jpg
    usg.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 83
  • uss.jpg
    uss.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 97
Oomamba- Jakie cudeńko piękne nosisz pod serduszkiem! Po cichutku gratuluję kolejnego synka! Ja mam 5-cio minutowy filmik z genetycznego badania i na chwile doktor przełączył na 4D, nasze dzidziolki jak kurczaczki wyglądają, śmiesznie :-)

Ostatnia edycja:
Oomamba gratuluję wizyty, zdjęcia są śliczne i bobo też. No i Ci powiem, że z dwoma chłopakami jest super, wiem coś o tym:-):cool2:. Może przyjdzie mi się przekonac jak to jest z trzema ale póki co twardo czekam na dziołszkę:-p.

reklama
dziewczyny, ale super juz Wasze maluszki! ja mialam miec dzisiaj wizyte, ale przelozylam na za tydzien

mam prośbe, zeby mi na priv pisac, jak ktoras juz zna plec maluszka, dodam do listy:-)

Do góry