reklama
Misiia współczuję Ci lekarza. Ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Moja koleżanka poszła na nfz i też zapytała lekarza ile dziecko waży i mierzy a on do niej ze na nfz nie musi jej tego mówić. Porażka. Przecież i tak to sprawdza czy słowa tyle kosztują, więcej niż składki które płacimy? Z pierwsza ciaza poszłam na nfz w 11 tc pytam lekarza czy wszystko w porządku z dzieckiem a on do mnie ze ciaza żywa. Więcej nie poszłam.
Magda Singh
Fanka BB :)
Boże. U mnie wszystko podają w przychodni przysZpitalnej szpitala gin-poł. 5 lat temu pamiętam co usg szczegółowo opisywał lekarz wszystko. Teraz jeszcze lepiej jest. I też na nfz.
Ostatnia edycja:
kar1986
25.05.2009
ELI80 a co to za dieta na te ataki migreny??
ELI80 a co to za dieta na te ataki migreny??
przede wszystkim lekkostrawna, unikanie cebuli, sera żółtego, śledzi, tłustych ryb , smażonego,
Misiia współczuję Ci lekarza. Ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Moja koleżanka poszła na nfz i też zapytała lekarza ile dziecko waży i mierzy a on do niej ze na nfz nie musi jej tego mówić. Porażka. Przecież i tak to sprawdza czy słowa tyle kosztują, więcej niż składki które płacimy? Z pierwsza ciaza poszłam na nfz w 11 tc pytam lekarza czy wszystko w porządku z dzieckiem a on do mnie ze ciaza żywa. Więcej nie poszłam.
Ja pierwszą ciążę prowadziłam u lekarza z NFZ, ale teraz przyjmuje w innym mieście, a godzina jazdy to dla mnie dużo Teraz chodzę do innego też na NFZ, ale ponieważ kieruje na usg w 12, 20 i 36 tc, dla mnie trochę mało i chodzę jednocześnie prywatnie.
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Tak wiec test pappa pokazał wynik ze jest wszystko ok jak chcecie dokladne wyniki to wam napisze a i cos przekrecili przeziernosc jest 2.2 to i tak w normie.
Nastepne usg 20 tyg. Połówkę
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
reklama
Cudownie, gratuluje!! Też czekam na wyniki. Może wtedy poproszę Cię o Twoje dla porównaniaTak wiec test pappa pokazał wynik ze jest wszystko ok jak chcecie dokladne wyniki to wam napisze a i cos przekrecili przeziernosc jest 2.2 to i tak w normie.
Ja jeżdżę prywatnie do innego miasta 40 km. Wizyta z paliwem wynosi mnie 100 zl, ale nawet jakby było więcej to bym jeździła bo lekarz na prawdę super. A u mnie w mieście nikogo godnego zaufania nie ma.
Ja prywatnie jeżdżę 20 km i płacę 150 zł za wizytę z usg + paliwo. Ale lekarz polecony i pracuje w szpitalu, w którym chce rodzić