reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Misia co za burak z tego lekarza.. a chodzisz prywatnie czy na nfz? Jak moze nie zmierzyć? Ja bym mu powiedziała ze chce by zmierzyl. No kur... taka jego praca. Wrrr. No ale dobrze ze wszystko ok z Maluchem ;-)

Ewelinka_shn - na nfz w przychodni na świętokrzyskiej. Ale on nawet zadnych badan innych bie zrobił. Ah szkoda gadac. Wazne ze dziecko ma sie dobrze

Olgierd Gilis. On jest na nfz ale wiem ze przyjmuje prywatnie bo mojej mamie proponowal spirale za 600 zl.
Ja juz chyba będę do niego chodzic do konca bo teraz zmieniac to chyba moge miec problem zeby znalezc teraz dobrego i na nfz co najwazniejsze ale na jakieś polowkowe usg pojde do tych co robili w alfie. Coz zaplace ale bede miala pewnosc co i jak z malenstwem i moze sie dowiem co to za płeć.

Witam Was ;)
I widzę ze dzieciaczki rosną jak na drożdżach.
Dzisiaj mialam wizyte u gina żeby zrobić kompleksowy przegląd malucha.. hmm tak .. to jedyne zdjęcie jakie zrobił. Cytologia do powtorki bo w czasie transportu szkiełko się zbilo. Co do malucha nawet nie wiem co i jak. Dobrze ze bylam na tym 4d 24.05 gdzie zrobili kazdy możliwy pomiar.
Dzisiaj pan gin na moje pytanie ile maluch ma odpowiedział "nie chce mi sie mierzyc ale okolo 7-8 cm". Nie sprawdzil kości, karkowej . Masakra.. przerazilo mnie moje ciśnienie dzisiejsze bo 134/89 -142 puls ( puls zawsze mam wysoki bo mam czestoskurcz napadowy serca)..
Ale ważne że maluszek ma sie dobrze. :)

normalnie MASAKRA a nie lekarz...

reklama
Do góry