reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

Kochane ja tez Wam gratuluje maleństw.Bardzo sie ciesze.Ja nastepna wizyte mam 11 czerwca.Pewnie tez sie dowiemy dopiero płci w 21 czy 22:-))

reklama
Ja się melduje i przepraszam za nieobecność :zawstydzona/y: W sobotę już źle się czułam, ale przyznaje zbagatelizowałam to trochę. W niedziele jednak nadal wymiotowałam i bardzo bolał mnie brzuch. Mąż zawiózł mnie do szpitala. Tam dostałam kroplówkę nawadniającą, leki i nakaz dalszego leżenia. Najważniejsze, że nie zostawili mnie w szpitalu :tak: Od taka nadprogramowa wizyta :dry:

W piątek miałam usg na przezierność, fajnie się złożyło bo w 5 urodziny córki w tym samym szpitalu którym ja urodziłam. U mnie usg trwało ponad godzine bo maleństwo nie chciało sie położyć na boku tylko machało nóżkami i rączkami fajny widok tak przez godzine go ogladać.
Naszczęście jest wszystko ok, według mojej gin jest za wcześnie na określenie płci bo ponoć zawsze wyjdzie chłopiec nie wiem ile w tym prawdy ale na następnym ma mi powiedzieć co mam w brzuchu.

W piątek miałam usg na przezierność, fajnie się złożyło bo w 5 urodziny córki w tym samym szpitalu którym ja urodziłam. U mnie usg trwało ponad godzine bo maleństwo nie chciało sie położyć na boku tylko machało nóżkami i rączkami fajny widok tak przez godzine go ogladać.
Naszczęście jest wszystko ok, według mojej gin jest za wcześnie na określenie płci bo ponoć zawsze wyjdzie chłopiec nie wiem ile w tym prawdy ale na następnym ma mi powiedzieć co mam w brzuchu.

W 12 tc wargi sromowe u dziewczynki są jeszcze tak duże, że wielu lekarzy myli je z jądrami. Dlatego wielu tego nie robi. Jednak ktoś kto siedzi w ultrasonografii, potrafi to określić we wczesnych tygodniach.
Najważniejsze, że z maleństwem wszystko ok :tak:

niestety usg będę miała 20 czerwca , wizyta, ok. zrobiła mi cytologię

Ja nie miałam robionej cytologii już dawno. Musze zapytać swojego lekarza o to... Doczekasz się usg :tak:

reklama
Do góry