reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Mi za kazdym razem mowila gin, ze nie jest pewna :-) Ostatnio tez, ze "raczej Dziewczynka". Poszlam na usg3d i mi lekarz powiedzial, ze na 99% Dziewczynka. I kupuje teraz na Milenke :-) Najwyzej bedzie Niespodzianka- gdy Bobasek bedzie Zartownis :-)

Donia u mnie ginka powiedziała najpierw: Tu jest płeć, na co my pytamy: A jaka? Na co ona, że na 98% dziewczynka. Robi to usg, robi mija z 10 min, po czym ona kolejny raz patrzy i mówi: tutaj między nóżkami jest napisane, że dziewczynka:) Ale na koniec dodała, że w 30 tyg na usg potwierdzi na 100% chociaż ponoć wątpliwe żeby się to zmieniło, bo nasza Zuzia się pięknie rozkraczyła na tym usg:)

Anastazja a to psikus hihi :)

ja się dowiedziałam w 19 tyg że będzie synuś :)
a potwierdzenie miałam w 23tyg :) jak lekarz przytknęła do brzucha usg to od razu powiedziała że synuś :) ma takiego sporego pitolka :p więc na 100% chłopczyk :-)

Anastazja, gratuluję Haneczki! Jestem pewna, że będzie oczkiem w głowie tatusia a potem może grzeczną starszą siostrzyczką dla Stasia :)

reklama
u mnie podczas wizyty bylo tak:
ja:panie doktorze a czy widac plec?
On:a co by Pani chciala?
Ja:no synka
on:u nas w przychodni co sie chce to sie ma
Ja:a ja naprawde synus??? aaaa
On: juz pokazuję, prosze zobaczyc, co mu tu mamy ...
ja: siusiaczekkkk
On: no :)

Wiec mysle, ze watpliwosci nie mial :pP

Do góry