reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Asteria-ale nas przetrzymalas w napieciu ;) Gratuluje!!!!
Adak-nic sie nie martw-moj maluszek najbardzie jest aktywny ok 12 w nocy i ok 6 rano! W dzien jak chodze i cos robie to on pewnie spi.

U mnie usg jest robione tylko 3 razy podczas ciazy (12, 18/20, 32tydzien) tutaj tez lekarze i polozne twierdza ze to wystarczy i ze tak naprawde nie wiemy, co dziecko odczuwa podczas badania. Ale za to te badania trwaja 30 minut i dzieciak jest bardzo dokladnie ogladany i mierzony.No i dostaje sie zdjecia ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Chapicha, Iga Gratuluje:) i cieszę się że wszystko jest w porządku;-)

ja też mam usg na każdej wizycie i nie wiem jak to w końcu jest z tą jego szkodliwością ale jeżeli lekarz robi to chyba wie co ufam mu...

Ostatnia edycja:
Asteria będzie Nina jak nic :))!! Gatulacje i buziaczki dla Córuni :))
Adak i donia mam tak jak wy, też ciągle tesknie za moim Bączkiem i wciaz szukam okazji by go/ją podejrzeć :)) nio i wciąż marzę by w końcu poznac płeć :))

Witam, Dziewczynki cieszę się, że znacie już płeć :) Ja mam wizytę w poniedziałek i chociaż moja ginka też ma USG w gabinecie, to się nie nastawiam na podglądanko. Ona również mówi, że nie trzeba często dziecka podglądać. Bo teoretycznie to nie szkodzi ale nie wiemy, czy jak dziecko będzie już dorosłe, to nie będzie miało żadnych dolegliwości właśnie przez częste robienie USG. Najbardziej zależy mi na usłyszeniu serduszka, bo dotychczas tylko je widziałam. A wreszcie chciałbym usłyszeć.
Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny,
ja mam usg na kazdej wizycie, czyli co 3-4tyg. Za kazdym razem Maluszek jest mierzony, wazony, slysze serduszko, mam zdjecia :-) Za kazdym razem sie usmiecham i mysle, ze to cudowne, ze rosnie taki maly Czlowieczek :-)
Ciesze sie, ze u Was wszystko w porzadku ;-)
Pozdrowionka

Do góry