reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Wlasnie wrocilismy, godzinna wizyta, moja pani gin jest baaardzo skrupulatna..... Przebadala malego na usg porzadnie, wszystkie kregi, 20 paluszkow, nerki, zoladek, czaszka, nosek, serduszko i najprawdopodobniej siusiaczek :))))))) maly plywa, ssie paluszki, rusza sie super, ma 20cm i wazy 363gr, serce bije cudownie, ja go nie czuje bo mam duzy brzuszek i on ma duzo miejsca do brykania :)
Wszystko z malym ok, ale ja mam kiepskie wyniki krwi, wiedzialam juz to popoludniu jak odebralam, anemia to normalne w moich ciazach ale mam nadplytkowosc, narazie nie wiemy dlaczego mam 900tys plytek i dostalam skierowanie do instytutu hematologii....
Wiec mieszane uczucia po wizycie.....
Dziekuje za kciuki dziewczyny!!!!!!!! Wazne, ze dzidzius zdrowy!!!!!!!

reklama
Pati, dobrze, że dzidziuś zdrowy, jeśli chcesz mogę Ci polecić konsultacje u mojego gina , chociaż ciężko się do niego zapisać - prof. Mirosław Wielgoś - przyjmuje w Mulitmedzie na Waryńskiego, możesz sobie o nim poczytać w necie jeśli masz ochotę. To naprawdę bardzo dobry lekarz.

pati nic sie nie martw w ciązy wszystko skacze jak oszalałe :* na pewno wszytsko będzie dobrze. Dzidzia zdrowa i myśl tylko o tym :*:*:* reszta na pewno sie wyjasni! I sisiorek jest!!!! :))

Dziekuje dziewczyny, jestescie KOCHANE!!!!!! Cala noc nie spalam, dzisiaj bylam juz na morfologii, zobaczymy co powiedza w tym instytucie...... Narazie tyle co wyczytalam :
http://www.aptekimedyczne.pl/am-web/choroba/l150711-nadplytkowosc

z tego co pisza to: bóle i zawroty głowy, świąd skóry, mrowienie, ogólne poczucie zmęczenia, przemijające niedowłady kończyn, zaburzenia widzenia. to mam ale to moga byc objawy ciazy..... no nic zobaczymy.
Dziekuje jeszcze raz , najwazniejsze ze maly zdrowy!!!!!!!!!!! Siedzial na nozkach i dlatego tak dlugo go podgladalismy ale ostatecznie pani powiedziala, zeby kupowac kolor niebieski :) Za misiac ide na 4D to juz bedzie pewne....

reklama
Witam,
Gratuluje waszych maleństw- córeczek i synusiów :-), ja na razie dalej żyje w niepewności. Może będę coś wiedzieć w drugim tygodniu września odnośnie płci. :zawstydzona/y:
Dziś tylko standardowa wizyta ginekologiczna bez USG , szyjka macicy ok, macica duża, maleństwo brykało nie dajac sobie zmierzyć tętna, ale jest silne i zdrowe.
Bryka równo - ja jednak ruchów nie czuję, szkoda. :rofl2:
Pati - nie martw się maleństwo ma się dobrze a ciebie mozna podleczyć. ;-)

Do góry