reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Gratulacje jeśli u Nas też będzie dziewczynka to może będą imienniczkami bo zastanawiamy się nad Hanią albo Anią
livastrid
2010 & 2012
czyli wylonily sie dziewczynki;-) gratuluje dziewczyny
widze, ze troche wizyt w tym tyg bedzie u nas;-)
anielka, Asteria Wy juz bedziecie po a ja bede musiala do 13 czekac zaraz piatek, luz-blues
widze, ze troche wizyt w tym tyg bedzie u nas;-)
anielka, Asteria Wy juz bedziecie po a ja bede musiala do 13 czekac zaraz piatek, luz-blues
Asteria
Wdrożona(y)
hey dziewczyny, ja dziś samopoczucie nie ciekawe wrocilismy wczoraj od tesciowej... Mlody daj mi tak w kosc ze nie mam siły...
a jeszcze do tego zle sie czuje od wczoraj pobolewe mnie podbrzusze... jezeli nie przejdzie do wieczora to chyba pojade na Izbe przyjec;/
a jeszcze do tego zle sie czuje od wczoraj pobolewe mnie podbrzusze... jezeli nie przejdzie do wieczora to chyba pojade na Izbe przyjec;/
livastrid
2010 & 2012
wez nospe Asteria. Twardy masz brzuch? Mnie tez czasem boli, ale przchodzi gdy zrobie kupke. Jak nie przejdzie Ci przez 2 godz to na ip jedz
Asteria
Wdrożona(y)
wez nospe Asteria. Twardy masz brzuch? Mnie tez czasem boli, ale przchodzi gdy zrobie kupke. Jak nie przejdzie Ci przez 2 godz to na ip jedz
Nospa już wzieta nawet 3 razy;/ ale nie bardzo pomaga... wiec czekam tylko az Moj Ł wroci i pojedziemy bo teraz i tak nie mam co z Wojtaszkiem zrobic...
reklama
livastrid
2010 & 2012
z z synkiem jechac nie mozesz?