reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Ja też byłam wczoraj na wizycie. Młode ma się dobrze, mierzy już jakieś 9 cm i waży ok. 200 gram. Machało łapkami i kiwało główką, ale co ma między nogami nie chciało pokazać. Wstydzioszek :) Może dziewczynka? :D

Pola to super,masz na jakiś czas spokój o maluszka :) na kilka dni :)

a mam takie pytanie do dziewczyn z Warszawy,może macie jakieś namiary na jakiegoś ginia który robi usg, ale w soboty? chciałam,aby przy badaniu był mąż,ale w tygodniu nie ma na to szans,zostaje tylko sobota.

Pola,bardzo dziękuję,tego wlasnie potrzebowałam :) rozumiem że korzystasz z ich usług,dlatego jeszcze zapytam o cene,bo nie mogę się dopatrzeć na stronie.chodzi mi o usg ciąży lub usg 3/4D

Aninaaa, duuużo lat już do nich chodzę i jestem zadowolona. USG powyżej 12tc to chyba 180 PLN, ale nie jestem pewna, bo ja mam u nich pakiet.

A tutaj zdjęcia z wczoraj. Nasze dziecko będzie chyba dyrygentem - macha łapką...

dzidzia 15t5d 001.jpg

I zaraz potem się ukłoniło ;)

dzidzia 15t5d 002.jpg

PolaNegri no najpierw jak na dyrygenta przystalo ładnie macha łapką a po udanym koncercie się kłania hehehe śliczności :)

reklama
Do góry