reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

ch_aga ojej ja bbym tam osiwiala ze stresu. ale dobrze ze wszystko jest ok
brzuch moze z nerwow pobolewac. jak mocno boli to wes no-spe.
a moze tak byc ze w pierwszej ciazy maluszek sie zagniezdzil pi drugiej stronie tej przegrody??? i dlatego bylo go na usg normalnie widac??? a teraz ze jest po drugiej stronie i przegroda przyslania?
a to teraz bedziesz miala znow cc wzwiazku z ta przegroda? czy to nie dyskfalifikuje sn?
anisia super ginka!! oby tylko maluch chcial spolpracowac i sie ujawnil!!
chodz ja juz 2 razy takie sliczne siureczki na usg widzialam :) ze wydaje mi sie ze jak ma byc chlopak to bez specjalnego tam obracania tym maluszkiem widac co sie kryje miedzy nozkami :)

reklama
ch_aga chyba bym zawalu dostala. Masakra. Ale maluch rosnie ladnie, to najwazniejsze. Pamietam jak z corka poszlam na usg w 14 tygodniu a kobita przez brzuch nic nie widziala, chcialam juz beczec, ale zrobila dolem i moje dziecie machalo parzydelkami:-D

mi udalo sie zamowic wizyte u lekarza w piatek, tydzien pozniej mam usg

ch_aga...o matko!! pewnie się bidulko strachu na jadłaś...ja bym już pewnie płakała jak bóbr!!

śmieszne jest to, że nie planowaliśmy dzidziaczka, ale już nie wyobrażam sobie bez niego życia:) cały czas oglądam filmiki z usg i napawam się dumą:D

bebis 12 tyg.jpg
To i ja sie pochwale moim maluszkiem ( to byl 12 tydz.ciazy a dlugosc- 7 cm od glowy do pupy)

Fajne te nasze malutkie ludziki oby wszystkie zdrowo rosly:-)

Anielka przecudne maleństwo :tak:
Marys nie wiem jak było w poprzedniej ciąży, gdzie Matiś leżał ale urodziłam przez cc, gdyż leżał nóżkami do dołu i sama nie dałabym rady. A co do tego porodu, to spytam jak już będę bliżej terminu :)
Pozdrawiam

reklama
Ale slicznosci:)

Ja dziś też odwiedziłam mojego ginekologa;) oglądaliśmy z maluszka/e, pan dr zaczol liczyc paluszki u raczek:D i Uszko mi pokazal... Ogolnie wizyta mila... mimo ze mialam usg dopochwowe zeby sprawdzić czy szyjka sie nie rozwiera bo od wczoraj mam bole podbrzusza... ale cale szczescie wszystko jest ok:) narazie no-spa jezeli coś by sie działo to mam sie zgłosić:)

Do góry