reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

ch_aga ojej ja bbym tam osiwiala ze stresu. ale dobrze ze wszystko jest ok
brzuch moze z nerwow pobolewac. jak mocno boli to wes no-spe.
a moze tak byc ze w pierwszej ciazy maluszek sie zagniezdzil pi drugiej stronie tej przegrody??? i dlatego bylo go na usg normalnie widac??? a teraz ze jest po drugiej stronie i przegroda przyslania?
a to teraz bedziesz miala znow cc wzwiazku z ta przegroda? czy to nie dyskfalifikuje sn?
anisia super ginka!! oby tylko maluch chcial spolpracowac i sie ujawnil!!
chodz ja juz 2 razy takie sliczne siureczki na usg widzialam :) ze wydaje mi sie ze jak ma byc chlopak to bez specjalnego tam obracania tym maluszkiem widac co sie kryje miedzy nozkami :)

reklama
ch_aga chyba bym zawalu dostala. Masakra. Ale maluch rosnie ladnie, to najwazniejsze. Pamietam jak z corka poszlam na usg w 14 tygodniu a kobita przez brzuch nic nie widziala, chcialam juz beczec, ale zrobila dolem i moje dziecie machalo parzydelkami:-D

mi udalo sie zamowic wizyte u lekarza w piatek, tydzien pozniej mam usg

ch_aga...o matko!! pewnie się bidulko strachu na jadłaś...ja bym już pewnie płakała jak bóbr!!

śmieszne jest to, że nie planowaliśmy dzidziaczka, ale już nie wyobrażam sobie bez niego życia:) cały czas oglądam filmiki z usg i napawam się dumą:D

bebis 12 tyg.jpg
To i ja sie pochwale moim maluszkiem ( to byl 12 tydz.ciazy a dlugosc- 7 cm od glowy do pupy)

Fajne te nasze malutkie ludziki oby wszystkie zdrowo rosly:-)

Anielka przecudne maleństwo :tak:
Marys nie wiem jak było w poprzedniej ciąży, gdzie Matiś leżał ale urodziłam przez cc, gdyż leżał nóżkami do dołu i sama nie dałabym rady. A co do tego porodu, to spytam jak już będę bliżej terminu :)
Pozdrawiam

reklama
Ale slicznosci:)

Ja dziś też odwiedziłam mojego ginekologa;) oglądaliśmy z maluszka/e, pan dr zaczol liczyc paluszki u raczek:D i Uszko mi pokazal... Ogolnie wizyta mila... mimo ze mialam usg dopochwowe zeby sprawdzić czy szyjka sie nie rozwiera bo od wczoraj mam bole podbrzusza... ale cale szczescie wszystko jest ok:) narazie no-spa jezeli coś by sie działo to mam sie zgłosić:)

Do góry