reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
marys poproś lekarza, żeby Ci nagrał - w dzisiejszych czasach i możliwościach sprzętowych to nie problem...
)
dokładnie, ja z każdej wizyty dostaję taki filmik, to żaden problem, lekarz sam daje ja nic mu nawet nie mówię o tym
marys16
przez powloki brzuszne, no chyba zeby czegos tam nie mogl dostrzec to moze probowac przes pochwe ale raczej przez brzuch.Dziewczynki, czy w 15 tc USG robi się już przez brzuch czy jeszcze dowcipnie? I myślicie, że będzie już widać płeć?
Pozdrawiam
a jesli lekarz ma dobre oko a dzidzia zechce sie pokazac to jest szansa ze cos tam ujrzy
Alka, ewelina to przy nastepnej wizycie sie dopytam, chodz pewnie znajc moja klinike to bede musila za ten filmik dodatkowo zaplacic
ewelina26k
kiedyś brali kasę za nagranie, jak mieli nagrać na kasetę wideo jak jeszcze płyt nie było, a teraz aż wstyd bo płyta 1 zł kosztuje
Dziewczynki piekne te Wasze malenstwa!! Ja cały czas marzę o chłopczyku, od poczatku nie opuszcza mnie przeczucie że w brzuszku bija jajeczka jak dzwony ;P ale z córeczki też będe przeszczesliwa chcialabym juz wiedziec. ostatnie USG mialam 21 czerwca i gin powiedzial zebysmy dali dzidzi na troche spokoj. wiec kolejne usg mam na 26 sierpnia <beczy> ... chyba juz wszystkie bedziecie wedzialy co nosicie w bzusiach tylko ja jedna siermięga będe czekala... A tak poza tym to mam chyba cukrzyce ciążowa ostatnio w badaniu po wypiciu glukozy mialam 163 :/ lekarz zlecil powtorke wiec we wtoek ide oby cus sie poprawilo. Dlugo nie pisalam, wiec musicie wybaczyc ze sie rozpisuje... co u mnie jeszcze ciekaego? moj M. jest w trasie i ma dzisiaj urodzinki. Ja sama kiszę się w domku i tylko co przechodze kolo lustra to oglądam brzusio czy wreszcie troszkę urósł. A co do brzusia to, ostatnio leżę u gina na samolociku on pobiera cytologię i ja pytam: panie doktorze dlaczego niektore kobietki maja juz duze brzuszki a sa we wczesniejszej ciazy niz ja a ja wygladam jakby toche mnie wzdelo? na co lekarz mowi Pani jest wysoka, zgrabna i szczupła, nie bedzie pani kaczuszką z wielkim brzuszkiem... niedlugo zacznie rosnac:-) mile slowa tylko dziwnie brzmi "jest Pani zgrabna" gdy zagląda się w pipcię az smiac mi sie chcialo z calej tej sytuacji P
Asteria
Wdrożona(y)
mile slowa tylko dziwnie brzmi "jest Pani zgrabna" gdy zagląda się w pipcię az smiac mi sie chcialo z calej tej sytuacji P
Ja to bym pewnie spadla z tego fotela ze smiechu
pati...
Sarat ale frywolny ten pan doktor ))))) ja mam brzuszek spory juz.... nie czuje ruchow jeszcze i juz chciala bym miec wizyte.....
reklama