natalia_eg
Fanka BB :)
jej! Jak można marzyć o porodzie![]()
Haha sam poród to na pewno nie będzie najprzyjemniejszy i jeśli tylko byłaby możliwość jego uniknięcia to ja byłabym pierwsza w kolejce

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jej! Jak można marzyć o porodzie![]()
Natalia o tak! Zazdroszczę, tego spokoju.. że nie muszą już martwić się o stan zdrowia maleństwa w brzuszku.. ja mam paranoje na ten temat, aż do tego stopnia że nie umiem komuś tego powiedzieć "na żywo".. nawet swojemu P. nie potrafię bo boję się że wykraczę.
Krupka - po cc nie masz takiej możliwości, że dziecko kładą Ci na piersi, ono spojrzy na Ciebie i jest cudnieUrodzić naturalnie, mimo bólu i wysiłku, to najcudowniejsze co może się zdarzyć kobiecie
Ja nie mogę się doczekać porodu - szczególnie momentu tuż po
![]()
Krupka - po cc nie masz takiej możliwości, że dziecko kładą Ci na piersi, ono spojrzy na Ciebie i jest cudnieUrodzić naturalnie, mimo bólu i wysiłku, to najcudowniejsze co może się zdarzyć kobiecie
Ja nie mogę się doczekać porodu - szczególnie momentu tuż po
![]()