reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
fazerka nieeee, ja chce żeby wyskoczył wcześniej:D nie jestem już w stanie podnieść sie z łóżka a co dopiero biegać za córą:D
hehe no to nic Ci nie pozostaje jak pobiegać po schodach :-D
trzymam kciuki! i daj nam znać jak najszybciej jak będzie się coś działo :-)

z tym podnoszeniem z łóżka to też nie daje rady :/ z przekręcaniem się na boki też mam problem..

ojej to Wy wszystkie tak macie, ja myślałam, że tylko ja, bo śpię na materacu i liczyłam, ze jak w poniedziałek przyjdzie łózko to to się zmieni :szok:
a tak poza tym to albo nabawiłam się zwyroodnienia lewego biodra albo to nerwoból, ale bardzo przeszkadza spać

Dzięki za trzymanie kciukow. Powiedzieli ze poleze do środy i wtedy zrobią nowe wyniki. Jeżeli się nie poprawią to przyspiesza poród. Zobaczymy albo święta będą z Julka albo nowy rok :)
Vileyka podobno chodzenie po schodach pomaga :)
Anastazja to trzymam kciuki aby to było zwykle swedzenie.

Vileyka:D na Twoim miejscu zaczęłabym już intensywne treningi, żebyście się wyrobiły przed BN:p

Aga:) fajnie, że się odzywasz:):) trzymaj się dzielnie;):):) to już końcóweczka:) mam nadzieję, że wyniki się poprawią:):) no ja też mam nadzieję, że to zwykłe swędzenie, ale nie ma na skórze żadnych objawów alergii...;/ dziś zrobiłam badania..jutro wyniki:):)

No to Anastazzja teraz nie dziwie sie ze chcesz ładnie wyglądać na porodówce:-D.
Ja w Wejherowie bo prowadzi mnie ordynator, kolega teścia "po fachu"-tyle że teść jest od siusiaków:-D

Hehe ja też stękająca stara baba i to wszystko w zwolnionym tempie. A czy naprawde nie wolno lezec na prawym boku? Ja tak lubie najbardziej..... mecze sie i juz mi ten lewy szwankuje

Ostatnia edycja:
reklama
Powinno się unikać prawego boku, bo z prawej strony biegnie żyła zbierająca krew z dolnej części organizmu więc jak się leży na prawym boku dzidzia ją uciska i krążenie jest gorsze. Mogą puchnąć nogi , gorzej krew odpływa z nerek czy od łożyska. Jak się chwilę poleży dramatu nie ma ale jak się da to lepiej na lewym boczku ;))

Do góry