reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
hehe no to nic Ci nie pozostaje jak pobiegać po schodachfazerka nieeee, ja chce żeby wyskoczył wcześniej nie jestem już w stanie podnieść sie z łóżka a co dopiero biegać za córą
trzymam kciuki! i daj nam znać jak najszybciej jak będzie się coś działo :-)
z tym podnoszeniem z łóżka to też nie daje rady :/ z przekręcaniem się na boki też mam problem..
Anastazzja
Fazerka...z przekręcaniem się na boki to u mnie też masakra....stękam jak stara baba...
donia 1980
ojej to Wy wszystkie tak macie, ja myślałam, że tylko ja, bo śpię na materacu i liczyłam, ze jak w poniedziałek przyjdzie łózko to to się zmieni
a tak poza tym to albo nabawiłam się zwyroodnienia lewego biodra albo to nerwoból, ale bardzo przeszkadza spać
a tak poza tym to albo nabawiłam się zwyroodnienia lewego biodra albo to nerwoból, ale bardzo przeszkadza spać
aga3004
Dzięki za trzymanie kciukow. Powiedzieli ze poleze do środy i wtedy zrobią nowe wyniki. Jeżeli się nie poprawią to przyspiesza poród. Zobaczymy albo święta będą z Julka albo nowy rok
Vileyka podobno chodzenie po schodach pomaga
Anastazja to trzymam kciuki aby to było zwykle swedzenie.
Vileyka podobno chodzenie po schodach pomaga
Anastazja to trzymam kciuki aby to było zwykle swedzenie.
Anastazzja
Vileyka na Twoim miejscu zaczęłabym już intensywne treningi, żebyście się wyrobiły przed BN
Aga fajnie, że się odzywasz trzymaj się dzielnie to już końcóweczka mam nadzieję, że wyniki się poprawią no ja też mam nadzieję, że to zwykłe swędzenie, ale nie ma na skórze żadnych objawów alergii...;/ dziś zrobiłam badania..jutro wyniki
Aga fajnie, że się odzywasz trzymaj się dzielnie to już końcóweczka mam nadzieję, że wyniki się poprawią no ja też mam nadzieję, że to zwykłe swędzenie, ale nie ma na skórze żadnych objawów alergii...;/ dziś zrobiłam badania..jutro wyniki
No to Anastazzja teraz nie dziwie sie ze chcesz ładnie wyglądać na porodówce.
Ja w Wejherowie bo prowadzi mnie ordynator, kolega teścia "po fachu"-tyle że teść jest od siusiaków
Hehe ja też stękająca stara baba i to wszystko w zwolnionym tempie. A czy naprawde nie wolno lezec na prawym boku? Ja tak lubie najbardziej..... mecze sie i juz mi ten lewy szwankuje
Ja w Wejherowie bo prowadzi mnie ordynator, kolega teścia "po fachu"-tyle że teść jest od siusiaków
Hehe ja też stękająca stara baba i to wszystko w zwolnionym tempie. A czy naprawde nie wolno lezec na prawym boku? Ja tak lubie najbardziej..... mecze sie i juz mi ten lewy szwankuje
Ostatnia edycja:
reklama
Powinno się unikać prawego boku, bo z prawej strony biegnie żyła zbierająca krew z dolnej części organizmu więc jak się leży na prawym boku dzidzia ją uciska i krążenie jest gorsze. Mogą puchnąć nogi , gorzej krew odpływa z nerek czy od łożyska. Jak się chwilę poleży dramatu nie ma ale jak się da to lepiej na lewym boczku )