reklama
Anastazzja ja się urodziłam w morskim :-) heh ale to było dawno
Znam gina Pawłowskiego i Piskulaka
A w lipcu teraz rodziła tam moja kumpelka z pracy, i 2 lata temu druga- mówiły że ok i jak coś to jeszcze raz też tam.
Ale jak jak każdy koziorożec ...swoimi drogami i się kładę do Wejherowa, po raz drugi
bakaalia to Ty patrz na okna a ja na sufit i tak zejdzie nam do rana
Znam gina Pawłowskiego i Piskulaka
A w lipcu teraz rodziła tam moja kumpelka z pracy, i 2 lata temu druga- mówiły że ok i jak coś to jeszcze raz też tam.
Ale jak jak każdy koziorożec ...swoimi drogami i się kładę do Wejherowa, po raz drugi
bakaalia to Ty patrz na okna a ja na sufit i tak zejdzie nam do rana
Anastazzja
Fanka BB :)
Asiuk.. ja się rodziłam na klinicznej a w redłowie będę rodzić, bo tam mój gin jest zastępcą ordynatora, a syn mojego lekarza jest najlepszym kumplem mojego P. i prawdopodobnie przyszłym naszym świadkiem, ale o tym Ci już chyba pisałam więc skrzywdzić mnie nie da..zresztą jak w listopadzie pojechałam do szpitala tam, bo się źle czułam to położne były średnio miłe do czasu kiedy zobaczyły, kto ciążę prowadzi a tak btw to wyboru miejsca do porodu nie miałam
Mami91
jejku trzymam za was wszystkie kciuki
wróciłam do domu. proponowała mi zostanie w szpitalu, ale patologia na inflankiej wygląda gorzej niż więzienie, więc wolę wrócić jutro na ktg Wg ostatniego usg w szpitalu młody ma 38tyg już więc pewnie dlatego =] zresztą 37tyg to już ciąża donoszona. Ale powiem Wam, że całkiem konkretnie bolało jak mi wsadziła palucha w szyjkę
ewelina26k
jejku dziewczyny jak maja Was męczyć w szpitalu lepiej chyba, żeby maluchy się juz urodziły, tym bardziej, że ciaza taka juz donoszona
Mami na kiedy masz termin? Ty prawie niedługo 38 tc konczysz
Mami na kiedy masz termin? Ty prawie niedługo 38 tc konczysz
Mami91
Ewelina termin mam na 4 styczen ale 22 grudnia mam wizyte w szpitalu u gina chyba na cesarke zeby umowic nie mam pojecia o co w tym chodzi ale jak poprzedni gin prowadzacy ciaze dal skierowanie to trzeba isc zwlaszcza ze emi glowka u gory:-) ale do tego juz przywyklam
fazerkamm
aga będzie dobrze! a dzidzia wagę ma niesamowitą
Vileyka no no no czyżby dzidzia zrobiła prezent świąteczny i wyszła wcześniej? trzymam kciuki by posiedziała w ciepełku jak najdłużej
Vileyka no no no czyżby dzidzia zrobiła prezent świąteczny i wyszła wcześniej? trzymam kciuki by posiedziała w ciepełku jak najdłużej
reklama