reklama
livastrid
2010 & 2012
ten termin to i tak nic nie daje urodzi się jak będzie miało ochotę
ta, to jest w tym wszystkim najlepsze
Asteria
Wdrożona(y)
co do terminu i tak sie zgodze bo Wojtaszkem miał być 5 listopada a urodził sie w październiku tak wiec wszystko zalezy od malucha
Dziewczyny - gratuluję bijących serduszek
kasienka - betka świetnie przyrasta - super!
Po wczorajszych obliczeniach mojej ginki - nasz termin został ustalony na 14 stycznia.
Z maleństwem wszystko dobrze, serduszko bije 154/min., nawet posłuchaliśmy przez chwilę Wspólnie z M. oszacowaliśmy że dzidźka jest wielkości dorodnej stonki - ok. 11mm, czyli na dzień wczorajszy 7t2d.
A oto i stonka:
kasienka - betka świetnie przyrasta - super!
Po wczorajszych obliczeniach mojej ginki - nasz termin został ustalony na 14 stycznia.
Z maleństwem wszystko dobrze, serduszko bije 154/min., nawet posłuchaliśmy przez chwilę Wspólnie z M. oszacowaliśmy że dzidźka jest wielkości dorodnej stonki - ok. 11mm, czyli na dzień wczorajszy 7t2d.
A oto i stonka:
panna.nikt
Fanka BB :)
ten termin to i tak nic nie daje urodzi się jak będzie miało ochotę
Tak, ale najlepiej po Nowym Roku, będziemy zaciskać nogi ))
livastrid
2010 & 2012
Tak, ale najlepiej po Nowym Roku, będziemy zaciskać nogi ))
Pola dorodna stonka:-) ladniusia do tego
Dziewczyny- gratulacje! :-) Bardzo mnie cieszą dobre wieści od Was :-)
Ja zaczynam teraz badać mnóstwo innych rzeczy, żeby mieć pewność, że Maleństwo jest bezpieczne. Dziś odbieram wyniki badań tarczycy, a lada dzień idę się zbadać na boreliozę. Jeszcze czeka mnie kardiolog, bo mam drobną wadę serca. Mam nadzieję, że nie wpłynie to jednak na ciążę. Niestety zaniedbałam niektóre rzeczy wcześniej :-( i teraz mam wyrzuty sumienia i boję się o Fasolę... Ale wreszcie znalazłam porządną motywację, żeby się przebadać dokładnie.
A serducho usłyszę mam nadzieję najpóźniej za tydzień! 7.06 mam pierwszą wizytę u położnej.
Ja zaczynam teraz badać mnóstwo innych rzeczy, żeby mieć pewność, że Maleństwo jest bezpieczne. Dziś odbieram wyniki badań tarczycy, a lada dzień idę się zbadać na boreliozę. Jeszcze czeka mnie kardiolog, bo mam drobną wadę serca. Mam nadzieję, że nie wpłynie to jednak na ciążę. Niestety zaniedbałam niektóre rzeczy wcześniej :-( i teraz mam wyrzuty sumienia i boję się o Fasolę... Ale wreszcie znalazłam porządną motywację, żeby się przebadać dokładnie.
A serducho usłyszę mam nadzieję najpóźniej za tydzień! 7.06 mam pierwszą wizytę u położnej.
panna.nikt
Fanka BB :)
w grudniu tez fajnie, bo strzelce mają super charakter, koziorożce nie bardzo ;-)
Nie zgadzam się, moja córka jest Koziorożcem i jest cudowną osobą, a to obiektywna ocena, w szkole lubiana przez wszystkich, zrównoważona i rozważna (może dlatego że moja... ) )
Poza tym mi, jako rasowemu bykowi łatwiej się dogadać z rogatymi.
reklama
Asteria
Wdrożona(y)
ja tam jestem ze swojego charakteru zadowolona a tez jestem koziorożcem...