reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Dziewczyny - gratuluję bijących serduszek :)
kasienka - betka świetnie przyrasta - super!

Po wczorajszych obliczeniach mojej ginki - nasz termin został ustalony na 14 stycznia.

Z maleństwem wszystko dobrze, serduszko bije 154/min., nawet posłuchaliśmy przez chwilę :) Wspólnie z M. oszacowaliśmy że dzidźka jest wielkości dorodnej stonki - ok. 11mm, czyli na dzień wczorajszy 7t2d.

A oto i stonka:
malenstwo 001.jpgmalenstwo2 001.jpg

Dziewczyny- gratulacje! :-) Bardzo mnie cieszą dobre wieści od Was :-)

Ja zaczynam teraz badać mnóstwo innych rzeczy, żeby mieć pewność, że Maleństwo jest bezpieczne. Dziś odbieram wyniki badań tarczycy, a lada dzień idę się zbadać na boreliozę. Jeszcze czeka mnie kardiolog, bo mam drobną wadę serca. Mam nadzieję, że nie wpłynie to jednak na ciążę. Niestety zaniedbałam niektóre rzeczy wcześniej :-( i teraz mam wyrzuty sumienia i boję się o Fasolę... :zawstydzona/y: Ale wreszcie znalazłam porządną motywację, żeby się przebadać dokładnie.

A serducho usłyszę mam nadzieję najpóźniej za tydzień! :-D 7.06 mam pierwszą wizytę u położnej.

w grudniu tez fajnie, bo strzelce mają super charakter, koziorożce nie bardzo ;-)

Nie zgadzam się, moja córka jest Koziorożcem i jest cudowną osobą, a to obiektywna ocena, w szkole lubiana przez wszystkich, zrównoważona i rozważna (może dlatego że moja... ) :))
Poza tym mi, jako rasowemu bykowi łatwiej się dogadać z rogatymi.

reklama
Do góry