reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
Martita dobrze, że jest poprawa
kochane ja jutro mam wizytę, która jeszcze? Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze i "trzymało" bo ja się stresuję bardzo, dziś mi tak stwardniał brzuch, że nie mogłam oddychać, kłuje mnie w dole czasami tak, że siedzieć nie mogę i mam czasami mokrą wkładkę lub bieliznę, nie wiem czy to wydzielina jakaś czy infekcja czy co ale wszystko mnie niepokoi, obym jutro się uspokoiła
kochane ja jutro mam wizytę, która jeszcze? Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze i "trzymało" bo ja się stresuję bardzo, dziś mi tak stwardniał brzuch, że nie mogłam oddychać, kłuje mnie w dole czasami tak, że siedzieć nie mogę i mam czasami mokrą wkładkę lub bieliznę, nie wiem czy to wydzielina jakaś czy infekcja czy co ale wszystko mnie niepokoi, obym jutro się uspokoiła
Klaudyna trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Ja jutro mam badania (mocz i krew), we wtorek USG a w środę wizytę u ginekologa. Wszystko w szpitalu w którym leżałam, także na wszelki wpadek w środę, kiedy mam wizytę u giną, biorę ze sobą torbę do szpitala (mam nadzieję że nie będzie Potrzebna).
Ja jutro mam badania (mocz i krew), we wtorek USG a w środę wizytę u ginekologa. Wszystko w szpitalu w którym leżałam, także na wszelki wpadek w środę, kiedy mam wizytę u giną, biorę ze sobą torbę do szpitala (mam nadzieję że nie będzie Potrzebna).
klaudyna kciuki za wizytę!! :* oby wszystko jeszcze się trzymało mocno! juz jutro się uspokoisz bo na pewno wszystko jest dobrze
Beatka u Ciebie taki tydzień zajęty jak u mnie oby torba nie byla potrzebna
ja jutro mam rutynowa wizytę, muszę o leki poprosić bo jeszcze na jutro mam tylko, we wtorek mam położną w domu na 11 (gdzie ja ją przyjmę??), w środę wieczorem spotkanie z położną ala kurs szkoły rodzenia.
Beatka u Ciebie taki tydzień zajęty jak u mnie oby torba nie byla potrzebna
ja jutro mam rutynowa wizytę, muszę o leki poprosić bo jeszcze na jutro mam tylko, we wtorek mam położną w domu na 11 (gdzie ja ją przyjmę??), w środę wieczorem spotkanie z położną ala kurs szkoły rodzenia.
Ewe1982
Klaudyna kciuki za dzisiejszą wizytę. Ja mam w czwartek i też mnie wszystko niepokoi. Też miałam więcej wydzieliny, i nie wiedziałam czy to normalne czy infekcja. Brzuch twardnieje i też mnie zaczyna kluc. A do tego coraz czesciej odczuwam bol jak na okres. a teraz obudził mnie straszny ból głowy i mam mdłości. Nie wiem co to czy ciśnieniowe czy migrena. Aż wzięłam apap bo tak mi scisnelo w głowie.
Beatko również powodzenia oby torba jeszcze nie była potrzebna.
Milka dla Ciebie też powodzenia w tym zabieganym tygodniu.
Beatko również powodzenia oby torba jeszcze nie była potrzebna.
Milka dla Ciebie też powodzenia w tym zabieganym tygodniu.
Lusinda890
U mnie białe krwinki poniżej 11. Podwyższone powinny być no ale nie wiem dokładnie do ilu to jest "norma" chociaż wydaje mi się że 18 to już sporo.
reklama