reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Klaudyna mi ręce puchną zazwyczaj wieczorami. Z rana noszę i jest wszystko ok, ale pod wieczór czasem mam problem żeby go zdjąć tylko fakt że ten mój pierścionek już przed ciążą chciała troszkę powiększyć

reklama
Lusinda, ja obrączki i pierścionka zaręczynowego nie noszę od pierwszych tygodni ciąży - zanim się dowiedziałam o ciąży to już nie mogłam nosić :(

klaudyna mi się palce jeszcze mieszczą w obrączkę i w zaręczynowy, ale juz tak ledwo ledwo i nie noszę bo boję się, ze potem nie zdejme.

Mi palce nie puchna ma szczescie, ale za to od kilku dni puchnie mi noga w kostce, ale tylko jedna, ta na ktorej mam zylak. Nie wiem czy powinno mnie to martwic.
Schauma Ty chyba masz zylak na nodze, puchna Ci nogi?

Dziękuję za odpowiedź co do noszenia pierścionkow, ja postanowiłam nie nosić już bo się martwię że przy porodzie będzie gorzej i jej nie ściągnę, też mam ostatnio bardzo suche dłonie. Strasznie to wygląda :-o

Ja już piersionkow też nie noszę. A co do butów to odkryłam ze moje stopy spuchly strasznie bo nawet nie mogłam do połowy włożyć kozaków które kupiłam na początku listopada :-(
Caly czas teraz chodzę w Ugg'ach a że one z natury są szerokie i mięciutkie to nawet nie wiem kiedy mi tak spuchly te stopy.

Alunia chciałam spytać czy te Ugg'i ci nie przemawiają? Uwielbiam takie buty ale nigdy nie miałam orginalnych tylko jakieś za 100. Ale są mega wygodne.
Ja pierścionki zdjęłam juz na początku. Nogi mam od dawna całe spuchniete ale wyniki wszystkie ok wiec chyba nie ma się co martwić. Tylko rwa mi od wczoraj dokucza:(

Klaczek praktycznie nie przemakaja, ja sobie od razu kupilam taki preparat do zamszu i zawsze tym pryskam. Ostatnio jak była mocna ulewa to przemoklo mi w miejscu dużych paluchow. Ale moje to juz 3 sezon mi służą więc az tak mocno się tym nie zmartwilam.
I jak dla mnie najlepsze buty na zimę i chyba nigdy już innych nie kupię ;-) swoje kosztują ale warte ceny.

reklama
Martita - mi lekarka mowila ze jak jedna noga puchnie a druga nie to do lekarza marsz. Ze jak obie puchna to moze byc od zatrzymania wody a jak jedna to gorzej

Do góry