reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

ania dostalas zwolnienie ciagiem na dwa miesiace? Jakos dziwnie ta moja ginka, powiedziala ze wystawi mi tylko do 18, zebym przyszla przed swietami bo potem moze byc problem z wizytami.

reklama
Tak, od 1 marca do konca kwietnia, nawet na kilka dni po terminie. Ale nie wiem, moze ze wzgledu na to ze miala podstawy na dluzsze zwolnienie, tzn problemy z szyjka.
Wizyte tak czy siak mam umowiona, teraz bede miala juz co dwa tygodnie :)

Ja nigdy na tak dlugo nie dostalam, najdluzej chyba na piec tygodni. Ale to fajnie, masz z glowy, ja sie zawsze boje ze zapomne o zwolnieniu na wizycie ;)

Ja teraz dostalam zwolnienie na 4tyg i jest to najdluzsze zwolnienie i najdluzsza przerwa miedzy wizytami. Tak to zawsze zwolnienie na 2-3tyg bo ja to w ogole czesto wizyty mialam.

Aniu, ja zawsze dostaję zwolnienie na miesiąc. Ostatnie zwolnienie dostałam do planowanego terminu porodu, bo i tak poród powinien odbyć się wcześniej, ja to bywa przy cc.
Wizytujące dziewczyny, trzymam kciuki za same pozytywne wiadomości!
Mikulinka trzymaj się kochana :*

Kciuki za wizytujace i badajace sie!

Ja mam wizyte za tydzien dopiero. A dzis koncze 34 tydzien, kiedy to zlecialo. Dwa tygodnie temu dostalam zwolnienie juz do konca ciazy, wam dalej daja do nastepnej wizyty?

Mi od wizyty do wizyty , ostatnio mówiła, ze nie moze dłużej niż na 30 dni wypisać, więc w sumie nie wiem jak to jest ;)

reklama
Do góry