reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

ania dostalas zwolnienie ciagiem na dwa miesiace? Jakos dziwnie ta moja ginka, powiedziala ze wystawi mi tylko do 18, zebym przyszla przed swietami bo potem moze byc problem z wizytami.

reklama
Tak, od 1 marca do konca kwietnia, nawet na kilka dni po terminie. Ale nie wiem, moze ze wzgledu na to ze miala podstawy na dluzsze zwolnienie, tzn problemy z szyjka.
Wizyte tak czy siak mam umowiona, teraz bede miala juz co dwa tygodnie :)

Ja nigdy na tak dlugo nie dostalam, najdluzej chyba na piec tygodni. Ale to fajnie, masz z glowy, ja sie zawsze boje ze zapomne o zwolnieniu na wizycie ;)

Ja teraz dostalam zwolnienie na 4tyg i jest to najdluzsze zwolnienie i najdluzsza przerwa miedzy wizytami. Tak to zawsze zwolnienie na 2-3tyg bo ja to w ogole czesto wizyty mialam.

Aniu, ja zawsze dostaję zwolnienie na miesiąc. Ostatnie zwolnienie dostałam do planowanego terminu porodu, bo i tak poród powinien odbyć się wcześniej, ja to bywa przy cc.
Wizytujące dziewczyny, trzymam kciuki za same pozytywne wiadomości!
Mikulinka trzymaj się kochana :*

Kciuki za wizytujace i badajace sie!

Ja mam wizyte za tydzien dopiero. A dzis koncze 34 tydzien, kiedy to zlecialo. Dwa tygodnie temu dostalam zwolnienie juz do konca ciazy, wam dalej daja do nastepnej wizyty?

Mi od wizyty do wizyty , ostatnio mówiła, ze nie moze dłużej niż na 30 dni wypisać, więc w sumie nie wiem jak to jest ;)

reklama
Do góry