reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
hej kochane miałam dziś wizytę jak wiecie i uwaga...potwierdzona na 100% druga córeczka więc będzie malutka Helenka <3 ma już 750g, duża dziewczynka jest większa o tydzień wg usg i wg usg termin porodu wychodzi na 31 marca, wszystkie pomiary są prawdiłowe i po badaniu na fotelu też jest wszystko ok :-) jedyne co to mam bakterie w moczu i mam dalej pić takie lekarstwo i brac luteinę bo mnie czasami brzuch boli jak przy miesiącze(to o co was wczoraj zapytałam to dziś zapytałam ginekolog) a to za wcześnie na takie skurcze i bóle i ph mam za wysokie i mam pić i jeść dużo kwaśnych rzeczy no i nie dzwigać bo to może powodować te bóle i twardnienia.
Lusinda890
Fanka BB :)
Gratuluje córeczki :-) Bardzo podoba mi sie imię Helenka no i faktycznie duża dziewczynka
My też po wizycie, dalej dziewczynka, nawet mi ginka dokładnie pokazała Na fotelu i usg wszystko super, waży mała 405 g, idealnie książkowo na ten tydzień
Ginekolog pierwszy raz się spotkała z moimi rozpalonymi piersiami i nie wie co to, powiedziała żebym spróbowała wapno brać, jak nie przejdzie bedę musiała do dermatologa skoczyć.
Ginekolog pierwszy raz się spotkała z moimi rozpalonymi piersiami i nie wie co to, powiedziała żebym spróbowała wapno brać, jak nie przejdzie bedę musiała do dermatologa skoczyć.
reklama
amko
Kwietnióweczka
MILADY, KLAUDYNA gratuluję udanych wizyt i córeczek :-)
KITKI - jednak dobry ten Twój lekarz, martwiłaś się że chce Cię naciągnąć, a on Ci konsultacje załatwia. Jesteś w dobrych rękach i wszystko będzie dobrze. Tyle czekałaś na tą wizytę, więc 23.12 to nie jakiś strasznie odległy termin. A może powtórne wyniki będą lepsze, tylko postaraj się mimo wszystko nie stresować. Może jutro się coś wyjaśni. Trzymam kciuki, będzie dobrze!
KITKI - jednak dobry ten Twój lekarz, martwiłaś się że chce Cię naciągnąć, a on Ci konsultacje załatwia. Jesteś w dobrych rękach i wszystko będzie dobrze. Tyle czekałaś na tą wizytę, więc 23.12 to nie jakiś strasznie odległy termin. A może powtórne wyniki będą lepsze, tylko postaraj się mimo wszystko nie stresować. Może jutro się coś wyjaśni. Trzymam kciuki, będzie dobrze!