reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
polianna śliczna dziewczynka, gratki :)
Ja używam zwykłego mleczka do ciała jaki mi wpadnie w ręce taki kupuję i codziennie całe ciało smaruję moim zdaniem to i tak cudów nie ma i wszystko zależy od tego jak się dba o siebie od środka :) Poza tym są jeszcze inne czynniki hormonalne i genetyczne także czasem się niestety i tak nie uniknie. Chociaż warto się też wspomagać kosmetykami tylko najważniejsze żeby systematycznie codziennie.

Ostatnia edycja:
Polianna śliczna dziewczynka ;)

A co do kremów to ja smarowałam oliwka, a przez te twardnienia mam zakaz masowania brzuszka i tak mydle wlasnie czy oliwka czy kremami noe mogę smarować? Bo to przecież tez głaskanie hmmmm?

reklama
Ania myślę że balsam szybciej się wchłania więc generalnie mniej wtedy masujesz ten brzuszek ale najlepiej dopytać jeszcze ginki czy nie zaszkodzi :)

Do góry