reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
hej kochane miałam dziś wizytę jak wiecie i uwaga...potwierdzona na 100% druga córeczka więc będzie malutka Helenka <3 ma już 750g, duża dziewczynka :-D jest większa o tydzień wg usg i wg usg termin porodu wychodzi na 31 marca, wszystkie pomiary są prawdiłowe i po badaniu na fotelu też jest wszystko ok :-) jedyne co to mam bakterie w moczu i mam dalej pić takie lekarstwo i brac luteinę bo mnie czasami brzuch boli jak przy miesiącze(to o co was wczoraj zapytałam to dziś zapytałam ginekolog) a to za wcześnie na takie skurcze i bóle i ph mam za wysokie i mam pić i jeść dużo kwaśnych rzeczy no i nie dzwigać bo to może powodować te bóle i twardnienia.

Klaudyna super wieści :) Widzę, że nie tylko ja noszę ponad 700 gramowego klocuszka :-D

Kitki, trzymam kciuki za jutro. Daj znać co powiedzieli specjaliści, najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką. Powodzenia!

My też po wizycie, dalej dziewczynka, nawet mi ginka dokładnie pokazała ;) Na fotelu i usg wszystko super, waży mała 405 g, idealnie książkowo na ten tydzień :)
Ginekolog pierwszy raz się spotkała z moimi rozpalonymi piersiami i nie wie co to, powiedziała żebym spróbowała wapno brać, jak nie przejdzie bedę musiała do dermatologa skoczyć.

Trzymaj się Kitki i daj znać co powiedzieli! Kurcze zawsze się coś uczepi niedobrego.... MUSI być dobrze !

Klaudynaaa gratuluję Helenki :)

Miladyy a co Ci na piersiach wyskoczyło ? Bo nie w temacie jestem :)

reklama
MILADY, KLAUDYNA gratuluję udanych wizyt i córeczek :-)

KITKI - jednak dobry ten Twój lekarz, martwiłaś się że chce Cię naciągnąć, a on Ci konsultacje załatwia. Jesteś w dobrych rękach i wszystko będzie dobrze. Tyle czekałaś na tą wizytę, więc 23.12 to nie jakiś strasznie odległy termin. A może powtórne wyniki będą lepsze, tylko postaraj się mimo wszystko nie stresować. Może jutro się coś wyjaśni. Trzymam kciuki, będzie dobrze!

Do góry