reklama
Miladyy a co Ci na piersiach wyskoczyło ? Bo nie w temacie jestem
No właśnie nic, są wielkie, czerwone, rozpalone i mega swędzące, najpierw powiedzieli ze rozstępy się robią, ale nic z tych rzeczy, już miesiąc się bujam z czerwonymi cyckami, M. się śmieje, że mi może chcą wybuchnąć... W czwartek jest położna zadzwonię i zapytam może ona ma jakiś pomysł. Ginka sie z takim objawem nigdy nie spotkała - dodatkowo mam białe krwinki podwyższone do 17, a nic mi nie dolega prócz cycków i zgagi... Nie zmieniałam zadnego proszku, ani płynu, nie jem nic czego nie jadłabym wcześniej żeby było to jakieś uczulenie...
No nie pytałam. Koleżanki świeżo upieczone mamy mówią mi że to normalne więc nie chciałam się przed ginem wygłupić. Ulge mi przynosi poprostu wietrzenie ich Nie powiem żeby to było sexy bo trochę już nie wyglądają przez ciąże ale pomaga :-)
Lusinda890
Fanka BB :)
Mnie bardzo swędziały i bolały piersi jakiś czas temu ale zauważyłam że to przez balsam i to taki, który używałam już długo przed ciążą, ale widocznie perfumowany nie służył moim piersiom. Teraz kupiłam w aptece bio oila bo nie mieli nic innego, zobaczymy jak się sprawdzi, ale póki co piersi mają normalny kolor i już tak nie swędzą jak wcześniej.
Co wy używacie przeciw rozstępom?
Co wy używacie przeciw rozstępom?
klaudynaaa
Fanka BB :)
dziękuję kochane :-)
trzymam kciuki za kolejne wizyty :-)
trzymam kciuki za kolejne wizyty :-)
reklama