reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Gratulacje dziewczynki!:) najważniejsze,że prawidłowo się rozwija....
Ja teraz kolejną wizytę mam 14 stycznia.

reklama
Miladyy a co Ci na piersiach wyskoczyło ? Bo nie w temacie jestem :)

No właśnie nic, są wielkie, czerwone, rozpalone i mega swędzące, najpierw powiedzieli ze rozstępy się robią, ale nic z tych rzeczy, już miesiąc się bujam z czerwonymi cyckami, M. się śmieje, że mi może chcą wybuchnąć... W czwartek jest położna zadzwonię i zapytam może ona ma jakiś pomysł. Ginka sie z takim objawem nigdy nie spotkała - dodatkowo mam białe krwinki podwyższone do 17, a nic mi nie dolega prócz cycków i zgagi... Nie zmieniałam zadnego proszku, ani płynu, nie jem nic czego nie jadłabym wcześniej żeby było to jakieś uczulenie...

MiLadyyy nie tylko u ciebie taki problem. Ja mam wrażenie że moje cycki eksplodują Palą mnie okropnie i robią się mega czerwone a ani jednego rozstępu.

Kalinka, 24 tydzień, 677g. Termin nadal na 4.04 :)

Załączniki

• 1450170762023.jpg
    1450170762023.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 35
No nie pytałam. Koleżanki świeżo upieczone mamy mówią mi że to normalne więc nie chciałam się przed ginem wygłupić. Ulge mi przynosi poprostu wietrzenie ich :-D Nie powiem żeby to było sexy bo trochę już nie wyglądają przez ciąże ale pomaga :-)

Mnie bardzo swędziały i bolały piersi jakiś czas temu ale zauważyłam że to przez balsam i to taki, który używałam już długo przed ciążą, ale widocznie perfumowany nie służył moim piersiom. Teraz kupiłam w aptece bio oila bo nie mieli nic innego, zobaczymy jak się sprawdzi, ale póki co piersi mają normalny kolor i już tak nie swędzą jak wcześniej.
Co wy używacie przeciw rozstępom?

reklama
Ja używam Elancyl . Znajomy farmaceuta mi go najbardziej polecił a jak narazie nie ma żadnego rozstępu ale chyba trochę na nie za wcześnie

Do góry