reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

KITKI no współczuję, pewnie chętnie siadłabyś na tym fotelu za córcię... Trzymam kciuki aby poszło szybko i sprawnie i aby historia się zakończyła pomyślnie bo ileż można męczyć dziecko! No cóż za nieodpowiedzialni lekarze!

reklama
A to moj brzuchol rowno na polmetku.

Załączniki

• 1450094425492.jpg
    1450094425492.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 43
klaczek gratuluję chłopca.

A jak przedstawia się nam następny tydzień? Jest ktoś kto będzie miał badanie USG?
Ja mam kontrolne USG we wtorek.
Ja mam jutro popoludniu polowkowe. Oby corcia plci nie zmienila bo juz sporo ciuszkow upolowalam w SH:-D:-D wrzuce foto na watek zakupowy za chwilke :)

Kitki​ masz racje, nie ma sie co stresowac na zapas, wierze ze wszystko jest w porzadku. Myslami jestem z Toba, daj znac po dzisiejszej wizycie co gin powiedzial :)

reklama
jak dobrze, że w piątek byłam na tym 3d/4d , dziś byłam u swojego lekarza i dzidzia była znowu tak odwrócona , że nie powiedział mi płci...i kolejny miesiąc bym czekała...

Do góry