reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Drobi ja mam termin cc na 25. Mało juz nas zostało na końcówce. Dziewczyny juz tula maluszki a my jeszcze brzuchatki
No, garstka nas została, tak się nam dziewczyny pospieszyły z rodzeniem
Kitki i Klaczek - cesarka więc przynajmniej wiadomo, kiedy najpóźniej Wasze Maluchy przyjdą na świat
Marciosz, Ty sn, ale już niedługo, bo 39 tc Ci już leci Ja wciąż trzymam kciuki, żeby obyło się bez wywoływania
Lusinda też pewnie lada moment
Aniabuu w poniedziałek
Ania50 Ty chyba również poród naturalny, czyli bez pewnego terminu?
No i jeszcze Mysza jakoś pod koniec kwietnia ma termin, jeśli dobrze kojarzę.
Ja nie czuję, żeby poród się zbliżał, podejrzewam, że zamknę stawkę kwietniówek
Klaudyna, dzięki Ja z tych, co na zapas się nadenerwują i ułożą wszystkie możliwe scenariusze w głowie. Dlatego wolałabym, żeby coś się zaczęło już za tydzień
Kitki i Klaczek - cesarka więc przynajmniej wiadomo, kiedy najpóźniej Wasze Maluchy przyjdą na świat
Marciosz, Ty sn, ale już niedługo, bo 39 tc Ci już leci Ja wciąż trzymam kciuki, żeby obyło się bez wywoływania
Lusinda też pewnie lada moment
Aniabuu w poniedziałek
Ania50 Ty chyba również poród naturalny, czyli bez pewnego terminu?
No i jeszcze Mysza jakoś pod koniec kwietnia ma termin, jeśli dobrze kojarzę.
Ja nie czuję, żeby poród się zbliżał, podejrzewam, że zamknę stawkę kwietniówek
Klaudyna, dzięki Ja z tych, co na zapas się nadenerwują i ułożą wszystkie możliwe scenariusze w głowie. Dlatego wolałabym, żeby coś się zaczęło już za tydzień
Kitki, ciekawe czy waga maluszka pokryje się z tą z usg
Nasze kochane brzuchatki, jeszcze kilka dni i wszystkie będziemy tulić maleństwa Cieszcie się brzuszkami Ja codziennie patrzę na synusia i nie wierzę, że niedawno był w brzuszku, a teraz jest tutaj z nami
Nasze kochane brzuchatki, jeszcze kilka dni i wszystkie będziemy tulić maleństwa Cieszcie się brzuszkami Ja codziennie patrzę na synusia i nie wierzę, że niedawno był w brzuszku, a teraz jest tutaj z nami
Lusinda890
Fanka BB :)
Drobi - chyba Ty ja i klaczek bedziemy jednymi z ostatnich rozpakowanych, wszystkim tak szybko poszlo
Kitki jeszcze ja terminowo to nawet po Tobie będę rodzić bo na 23 mam a moja gin mi tu wróży że 30 będzie wywołanie ale no chyba zaraz zacznę po schodach spacerować jak ma się aż tak przeciągnąć.
madzia1701
Zaangażowana w BB
Dziewczyny no i jeszcze ja jestem po drodze ale kiedy to nastąpi to nie wiem Rzadko się udzielam ale czytam Was jak tylko mogę
reklama