reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
No, garstka nas została, tak się nam dziewczyny pospieszyły z rodzeniem ;)
Kitki i Klaczek - cesarka więc przynajmniej wiadomo, kiedy najpóźniej Wasze Maluchy przyjdą na świat
Marciosz, Ty sn, ale już niedługo, bo 39 tc Ci już leci :) Ja wciąż trzymam kciuki, żeby obyło się bez wywoływania :)
Lusinda też pewnie lada moment
Aniabuu w poniedziałek
Ania50 Ty chyba również poród naturalny, czyli bez pewnego terminu?
No i jeszcze Mysza jakoś pod koniec kwietnia ma termin, jeśli dobrze kojarzę.
Ja nie czuję, żeby poród się zbliżał, podejrzewam, że zamknę stawkę kwietniówek :)
Klaudyna, dzięki :) Ja z tych, co na zapas się nadenerwują i ułożą wszystkie możliwe scenariusze w głowie. Dlatego wolałabym, żeby coś się zaczęło już za tydzień :)

Tak Drobi, sn :) i tez jakos nie czuje zblizajacego sie porodu :) poki co wszyscy wokol mnie sa bardziej zestresowani niz ja :D ale to i dobrze, po co nerwy szargac. I tak musze urodzic wiec stres nic tu nie da ;)

Kitki, ciekawe czy waga maluszka pokryje się z tą z usg :)
Nasze kochane brzuchatki, jeszcze kilka dni i wszystkie będziemy tulić maleństwa ;) Cieszcie się brzuszkami :) Ja codziennie patrzę na synusia i nie wierzę, że niedawno był w brzuszku, a teraz jest tutaj z nami :)

Drobi spokojnie ja zostane chyba do maja z ta ciążą. Termin na 24 i rodze sn wiec czekam i czekam a tu nic przyspieszenia nie widać. Jeszcze 20 mam wizytę u gina.

Witam sie z Wami wtorkowo:) juz poczytalam neta. Poprzewalalam sie na wszystkie boki teraz czekam do 6 zeby na legalu wstac i tluc garami po kuchni bo tak w nocy to nie wypada

Drobi - chyba Ty ja i klaczek bedziemy jednymi z ostatnich rozpakowanych, wszystkim tak szybko poszlo:)

Kitki jeszcze ja :) terminowo to nawet po Tobie będę rodzić bo na 23 mam a moja gin mi tu wróży że 30 będzie wywołanie ale no chyba zaraz zacznę po schodach spacerować jak ma się aż tak przeciągnąć.

Dziewczyny no i jeszcze ja jestem po drodze ale kiedy to nastąpi to nie wiem :) Rzadko się udzielam ale czytam Was jak tylko mogę :)

image.png

reklama
Do góry