reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
No, garstka nas została, tak się nam dziewczyny pospieszyły z rodzeniem ;)
Kitki i Klaczek - cesarka więc przynajmniej wiadomo, kiedy najpóźniej Wasze Maluchy przyjdą na świat
Marciosz, Ty sn, ale już niedługo, bo 39 tc Ci już leci :) Ja wciąż trzymam kciuki, żeby obyło się bez wywoływania :)
Lusinda też pewnie lada moment
Aniabuu w poniedziałek
Ania50 Ty chyba również poród naturalny, czyli bez pewnego terminu?
No i jeszcze Mysza jakoś pod koniec kwietnia ma termin, jeśli dobrze kojarzę.
Ja nie czuję, żeby poród się zbliżał, podejrzewam, że zamknę stawkę kwietniówek :)
Klaudyna, dzięki :) Ja z tych, co na zapas się nadenerwują i ułożą wszystkie możliwe scenariusze w głowie. Dlatego wolałabym, żeby coś się zaczęło już za tydzień :)

Tak Drobi, sn :) i tez jakos nie czuje zblizajacego sie porodu :) poki co wszyscy wokol mnie sa bardziej zestresowani niz ja :D ale to i dobrze, po co nerwy szargac. I tak musze urodzic wiec stres nic tu nie da ;)

Kitki, ciekawe czy waga maluszka pokryje się z tą z usg :)
Nasze kochane brzuchatki, jeszcze kilka dni i wszystkie będziemy tulić maleństwa ;) Cieszcie się brzuszkami :) Ja codziennie patrzę na synusia i nie wierzę, że niedawno był w brzuszku, a teraz jest tutaj z nami :)

Drobi spokojnie ja zostane chyba do maja z ta ciążą. Termin na 24 i rodze sn wiec czekam i czekam a tu nic przyspieszenia nie widać. Jeszcze 20 mam wizytę u gina.

Witam sie z Wami wtorkowo:) juz poczytalam neta. Poprzewalalam sie na wszystkie boki teraz czekam do 6 zeby na legalu wstac i tluc garami po kuchni bo tak w nocy to nie wypada

Drobi - chyba Ty ja i klaczek bedziemy jednymi z ostatnich rozpakowanych, wszystkim tak szybko poszlo:)

Kitki jeszcze ja :) terminowo to nawet po Tobie będę rodzić bo na 23 mam a moja gin mi tu wróży że 30 będzie wywołanie ale no chyba zaraz zacznę po schodach spacerować jak ma się aż tak przeciągnąć.

Dziewczyny no i jeszcze ja jestem po drodze ale kiedy to nastąpi to nie wiem :) Rzadko się udzielam ale czytam Was jak tylko mogę :)

image.png

reklama
Do góry