reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Beatka - jak tam u Was?

Alunia - to smacznego i udanej wizyty

Marciosz - a moze ten kaszel to alergiczny czy jak? Trzymam kciuki zeby bylo po twojej mysli i zeby sie samo zaczelo i udalo sie sn

Ja juz po wizycie, niezbyt wiele sie dowiedzialam. Nic sie nie zmienilo od zeszlego tygodnia wiec na porod sie jeszcze nie zapowiada, wiec pozostaje mi czekac. Nastepna wizyta 8.04 a wczesniej 1.04, w dniu terminu na ktg ale do szpitala.

Sweetka-kciuki za Was.
Renia, to masz teraz jak pączek w maśle, korzystaj :)
Beata, jak się miewasz? Jak towarzystwo na sali i kadra medyczna? Uspokoili Cię trochę?

Alunia, Martita super że wszystko ok u Was.

U mnie bez zmian. Strasznie dłużą mi się tu dni, o wiele bardziej niż przy poprzednim pobycie w szpitalu.
Dzisiaj doszła do mojego pokoju dziewczyna z podobnym przypadkiem jak u mnie i strasznie mnie nastraszyła, bo jej lekarz prowadzący powiedział jej że nie wiadomo jakie urodzi się dziecko, bo w przypadku hypotrofii dzieci rodzą się albo zdrowe albo bardzo chore :( Jej, tak jak mi, na USG też nie wykryto żadnych wad genetycznych, ale po urodzeniu może okazać się zupełnie inaczej :( Boże :(

reklama
Alunia - to teraz pozostaje Ci cierpliwie czekac

Beata - to Ci sie " pocieszycielka" trafila nie ma co:( nie sluchaj bzdur

Martita - i mycie okien nic nie pomoglo zeby przyspieszyc porod?

Do góry