reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Sweetka - kciukasy zacisniete!

Renia - fajnie ze jest juz tesciowa. Zycze zeby te ostatnie dni uplynely Ci bardzo przyjemnie. Nic nie rob tylko relaks skoro tesviowa taka chetna do pomocy

Antus26, przeczytałam czym sie martwisz i nie mogłam sie oprzeć żeby cię nie pocieszyć. W pierwszej ciąży ciagle słyszałam, ze mały jest za mały, ze na granicy ... Co ja sie nachodziłam i napotkałam, pózniej moja gina powiedziała mi ze nie mam
Sie tak martwić bo na granicy to jest ok. Ze są dzieci dużo mniejsze , o on po prostu będzie mały , urodził sie 2,900 i było wszystko super a ja żałuje straconych łez. Nienawidziłam tych co robili mi usg! Ten ich brak delikatności i miny jakie robili .... Grrrr

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Sweetka mysle o Was i trzymam kciuki !

Ja wczoraj te miałam wizytę. Szyjka skrócona, miękka, na opuszek (?) czyli że miękka chyba ale nadal przy kości krzyżowej, główka nisko. Malutka miała 150 tętno, oprócz mojego kaszlu który sie bardzo nie podobał to wszystko ok. Dzisiaj idę do pulmonologa bo złe to wyglada.

Za tydzien marzylabym sobie zeby ta szyjka sie jakos ustawiała w oś kanału rodnego i zeby sie powoli przygotowywało wszystko do porodu. Bede miała stresa wraz ze zbliżającym sie terminem, bo jeśli nie ruszy to bedzie coraz bliżej cc

ide do domu w sr wracam na ktg ale i tak mi powiedzial ze szybciej urodze bo szyjka jest niewydolna i tryb oszczedzajacy

Antus synek mojego kuzyna urodzil sie miesiac przed czasem. Zrobili cc, bo maly wazyl mniej niz na poprzedniej wizycie i urodzil sie z wagą uwaga uwaga 980gram! Fakt, ze lezal miesiac w szpitalu, ale zobaczcie nawet takie malenstwa ratuja;-) ;) wiec u was dziewczyny wszystko bedzie dobrze, nie ma co sie za bardzo zamartwiac ze dzidzia nie bedzie miala ponad 3kg;-) ;)

Sweetka kciuki zaciśnięte:-)
Marciosz na opuszek znaczy że rozwarcie na opuszek palca :p
Jak masz miękką szyjkę to raczej za tydzień nie będzie problemu gorzej chyba jakby ciągle twarda była.

Mikulinka no to nie ma to tamto tylko musisz leżeć.

A ja czekam wciąż w kolejce do ginki. Dobrze ze kanapeczke sobie zrobiłam bo z 1,5 h to napewno jeszcze posiedze.

reklama
Do góry