reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Dziewczyny caly dzien przespalam chyba ze stresu. Bardzo proszę o kciuki nawet nie tyle za mnie co za Alusie. Dzięki z góry. In blizej tym bardziej sie boję...

Sweetka nie dziwię Ci się że się stresujesz... Ale dziwię się że spalas, bo ja bym chyba nie mogła:p a teraz cała noc przed Tobą.

Oczywiście trzymam kciuki! Będzie dobrze, zaraz będziesz tulila swoją córeczkę :-)

Myslalam , zze dotrzymam do tego 37 tc , braknie 3ch dni. 38tc to marzenie scietej glowy.. Malusia jednak bedzie ciut wczesniakiem i o 3 kg moge pomarzyc... Licze bardzo ze bedzie wydolna oddechowo i ze ogolnie bedzie z nia wszystko dobrze...dziekuje za slowa wsparcia, sa dla mnie bardzo wazne:*

reklama
Sweetka powodzenia :* Z Ala oczywiście wszystko będzie dobrze przecież jest pod dobrą opieka od poczatku, dostawała sterydy powinno być ok :*
Dziewczyny super ze udane wizyty (oprócz Kitki ale ty juz dziś odreagujesz :p).
Ja jeszcze nie urodziłam tez się ciesze z każdego dnia dłużej, niech wyjdzie wtedy kiedy będzie gotowy :) Podczytuje was stale tylko pisać nie mam czasu teraz :) Z teściowa mam super wszystko za mnie robi gotuje i jest się do kogo odezwać dziś będzie nam szarlotke piec :p a na święta sernik hehe

Do góry