reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
Sweetka kciuki zaciśnięte. I za chwilkę będziesz mamą. Wszystko będzie dobrze.
Myslalam , zze dotrzymam do tego 37 tc , braknie 3ch dni. 38tc to marzenie scietej glowy.. Malusia jednak bedzie ciut wczesniakiem i o 3 kg moge pomarzyc... Licze bardzo ze bedzie wydolna oddechowo i ze ogolnie bedzie z nia wszystko dobrze...dziekuje za slowa wsparcia, sa dla mnie bardzo wazne:*
reklama
renia1321
Fanka BB :)
Sweetka powodzenia :* Z Ala oczywiście wszystko będzie dobrze przecież jest pod dobrą opieka od poczatku, dostawała sterydy powinno być ok :*
Dziewczyny super ze udane wizyty (oprócz Kitki ale ty juz dziś odreagujesz ).
Ja jeszcze nie urodziłam tez się ciesze z każdego dnia dłużej, niech wyjdzie wtedy kiedy będzie gotowy Podczytuje was stale tylko pisać nie mam czasu teraz Z teściowa mam super wszystko za mnie robi gotuje i jest się do kogo odezwać dziś będzie nam szarlotke piec a na święta sernik hehe
Dziewczyny super ze udane wizyty (oprócz Kitki ale ty juz dziś odreagujesz ).
Ja jeszcze nie urodziłam tez się ciesze z każdego dnia dłużej, niech wyjdzie wtedy kiedy będzie gotowy Podczytuje was stale tylko pisać nie mam czasu teraz Z teściowa mam super wszystko za mnie robi gotuje i jest się do kogo odezwać dziś będzie nam szarlotke piec a na święta sernik hehe