reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Taaa chyba czepil się bo miał muchy w nosie... 37mm to dużo.
Też bym była wkurzona jakbym 90 zl na darmo wydała, nie licząc czasu...

reklama
Dlatego bylam zla bo kasa czas i fatyga. Ja mam do miasta ok 15km. Musialam specjalnie jechac wczesniej po corke i z nia do lekarza. No i wiadomo autem no bez to tragedia. Ze 3 razy musialabym sie przesiadac w 1 strone

I ja już po wizycie.
Wszystko w porządku. Corcia waży 3050. To już wiadomo skąd mam taki wielki brzuch. To chyba podobna waga do Polianny tylko ty chyba termin wczesniej niz ja. Mam już wypisane skierowanie do szpitala z terminem cc na 8 kwietnia.
Jestem bardzo szczęśliwa po wizycie bo wiem że wszystko ok.
Kitki współczuję takiej wizyty. Ale dobrze że mu pokazałeś ze nie jesteś naiwniara i nie zaplacilas za usg którego de facto i tak nie było.

Kitki ale konowal z tego lekarza. Ty masz swojego drugiego i to dobrego. A przecież dla niektórych to jedyny lekarz.

Ja tez juz po wizycie. Synek waży 2200 g. Pięknie go dziś widzialam. Taki pulpecik mały. Poza tym wszystko ok. Główką ułożony w dol- przy cc nie ma to znaczenia ale oznacza to że może pepowina nie będzie przodujaca. Następna wizyta za 2 tygodnie. I teraz żadnych badań mi nie zlecił.

Kitki no to nie źle Ci nagadał:/ ja miałam szyjke 3,8 jakieś 3 wizyty temu więc pewnie jakieś 2 miesiące. Dobrze że nie zapłaciłaś za usg bo faktycznie facet przegiął

Ewe dobrze wizyta u Ciebie pozytywna. To teraz możesz odliczać dni do spotkania z córcią :D

Klaczek Twój synek identycznie waży jak mój w tym samym czasie :) Gratuluje udanej wizyty :)

reklama
Do góry