reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Beatka jestem zdania jak dziewczyny, jakby było bardzo zle to już byś miała cesarkę. Wytrzymaj jeszcze ten tydzień i mały będzie z Tobą i napewno szybko nadrobi na twoim mleku.

Mikulinka dobrze, że u Ciebie nie jest źle, oby do piątku ;-)

reklama
dzięki dziewczyny kochane jesteście nadrobie Was jak wrócę ... trzymam kciuki za każdą z Was i za każdego maluszka z brzuszka i poza nim .

Ania1234 jak u was jakas decyzja apropo wyjscia ? Jak nasi chlopcy?

Beatka ,mikulinka jestem myslami z wami bedzie ok :* musicie byc silne dla maluszkow :*

Zreszta za wszystkie was kciuki trzymam oj te nasze kwietniowe dzieciaczki sie spiesza a kto bedzie rodzil w kwietniu he ? ;) oczywiscie zartuje :*

A dajcie spokoj tak sie wkurzylam ze hej. Przyjechalam na darmo. Nie dosc ze gin sie spoznil to jeszcze usg niby popsute. Zbadal mnie na fotelu. Stwierdzil ze zadnych badan mam nie robjc ze nastepnym razem. I ze pojdzirmy na usg pietro nizej. Wiec ja ucieszona. zbadal szyjke i stwierdzil ze jest za krotka 3.7 to krotka? I ze mam lezec i nie chodzic na spacery. Pozniej przylozyl glowice przez brzuch i powiedzial ze dzis sprawdzimy tylko serce bo to usg jest inne i nie wie jak je ustawic na badanie ciazowe a on nie ma teraz czasu by sie w to bawic bo i tak na dzis mu wepchneli tyle pacjentek ze bedzie tu siedzial do 19. I foch:eek: nosz ku...wa mac. Przeciez za darmo tego nie robi. Wiec stwierdzilam "czyli za usg dzis nie place?" A ten karpia strzelil i aaa...ale mu przerwalam bo juz mi cisnienie poszlo i powiedzialam ze to zd serce bije to wiem i bez usg bo sie rusza i ze nie uznaje tego za badanie:p a ten wstal wylaczyl sprzet i dziekuje bardzo. I ze za 2tyg ztobimy dokladnie wszystko. W dupie mam jego za dwa tyg. Chcialam dzis! Tak to bym wcale nie jechala na wizyte. Wyszlam wsciekla jak nie wiem. Na szczescie za tydzien mam tego swojego gina i bedzie usg i gbs i wszystko ale juz minely 3tyg i nie moglam sie doczekac chcialam zobaczyc synka. A nie dosc ze stracilam czas. Wydalam 90zl za wizyte to tylko die zdenerwowalam i nic nowego nie dowiedzialam

Kitki i bardzo dobrze, ze nie zaplacilas za usg. A szyjka z tego co wiem 3,7 to bardzo dluga wiec nie wiem co on wymyslil. A ile miala Twoja szyjka wczesniej?

Roznie mowil raz ze 4.5 raz ze 4.9 generalnie pow. 4 na pewno. Oczywiscie szpital w ktorym zamierzam rodzic skrytykowal ze tam mloda kadra i doswiadczenia nie maja itd. I ze dzis mial u siebie pacjentke co podczas porodu pekla na posladek i jeszcze od pochwy do odbytu i ze teraz kaleka bedzie. Tak to nazwal. Nie wiem czy to mozliwe ale porod to przeciez polozna odbiera a nie gin wiec o co pretensje do lekarzy. Ja mam miec cc ale i tak mnie niepotrzebnie nastraszyl

Kitki koszmarny facet :/ dobrze ze nie zaplacilas za usg. A szyjka 3,7 na tym etapie to bardzo dluga wg mnie. Poza tym przeciez z postepem ciazy sie skraca fizjologicznie, a Ty dalej masz powyzej 30 mm... Chyba dla zasady sie czepial :/

reklama
Ania - tez tak mysle bo jakiegos focha mial chyba ze tyle pacjentow. Ale jutro jedziemy nad to morze i teraz mam cykora ale chyba nie bede sie przejmowac. Bede poprostu chodzic na krotsze spacery. 2 razy dziennie ale krotko

Do góry