reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Kochana więc lepiej niech wywołują, podadzą mu tlen i dobrze się nim zajmą... Ja wiem że to jest ciężka sytuacja dla ciebie i się martwisz a ja tak może lekko piszę ale to dlatego że trzeba być dobrej myśli a mój Damian też miał niedotlenienie lekkie bo nie miał sterydów przed porodem podanych w 3 dobie był intubowany, wyszedł ze wszystkiego i teraz to zdrowe, szczęśliwe dziecko także bądź silna kochana wierzę że wszystko będzie dobrze :*

reklama
Lekarz powiedział tylko tyle że chcą poczekać aż skończę 37 tc. Nic nie mówił o dodatkowych badaniach i lekach, ale myślę że będą robić coś w tym kierunku skoro chcą tydzień przeczekać.

do pt zostaje I leżę może wyjdę w pt zadowolony bo główka nie weszla w kanal bo urosła skurcze sa ale damy radę teraz leci kolejna flaszka

Mikulinka - ciesze sie ze u Ciebie dobre wiesci. Oby tak dalej

Beatka - nawet nie wyobrazam sobie co przezywasz. Jestes pod dobra opieka i musisz im zaufac. Nic wiecej nie mozesz zrobic. Przytulam Cie mocno i wciaz trzymam kciuki za Was

Beatka przykro mi :( skoro zdecydowali, zeby Maluszek jeszcze tydzien posiedzial w Twoim brzuszku a pozniej beda wywolywac to napewno jest to najlepsza opcja, wierze ze bedzie dobrze :*

Mikulinka dobrze ze jest poprawa :) trzymajcie sie w dwupaku ;)

Beata mi również przykro ale skoro podjeli decyzję że przez tydzień jeszcze bedzie w brzuszku czyli nie jest bardzo źle. Zaufaj lekarzom, oni zadbają o zdrowie Twojego maleństwa,ale Ty również się nie zamartwiaj bo on wszystko czuje. Trzymam kciuki za Was :*

Beatka widocznie nie jest tak źle w brzuszku mamusi ze jeszcze musi posiedzieć. Maja ci pod obserwacja wiec w razie czego jest cc. Trzymajcie się.
Mikulinka dobrze ze lepsze wieści.

Mikulinka trzymam kciuki
Beatka jeszcze tydzień i malutki będzie z Toba. To i tak daleko 37tc takze wszystko będzie dobrze. Napewno :*

reklama
Do góry