reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Kochana więc lepiej niech wywołują, podadzą mu tlen i dobrze się nim zajmą... Ja wiem że to jest ciężka sytuacja dla ciebie i się martwisz a ja tak może lekko piszę ale to dlatego że trzeba być dobrej myśli a mój Damian też miał niedotlenienie lekkie bo nie miał sterydów przed porodem podanych w 3 dobie był intubowany, wyszedł ze wszystkiego i teraz to zdrowe, szczęśliwe dziecko także bądź silna kochana wierzę że wszystko będzie dobrze :*

reklama
Lekarz powiedział tylko tyle że chcą poczekać aż skończę 37 tc. Nic nie mówił o dodatkowych badaniach i lekach, ale myślę że będą robić coś w tym kierunku skoro chcą tydzień przeczekać.

do pt zostaje I leżę może wyjdę w pt zadowolony bo główka nie weszla w kanal bo urosła skurcze sa ale damy radę teraz leci kolejna flaszka

Mikulinka - ciesze sie ze u Ciebie dobre wiesci. Oby tak dalej

Beatka - nawet nie wyobrazam sobie co przezywasz. Jestes pod dobra opieka i musisz im zaufac. Nic wiecej nie mozesz zrobic. Przytulam Cie mocno i wciaz trzymam kciuki za Was

Beatka przykro mi :( skoro zdecydowali, zeby Maluszek jeszcze tydzien posiedzial w Twoim brzuszku a pozniej beda wywolywac to napewno jest to najlepsza opcja, wierze ze bedzie dobrze :*

Mikulinka dobrze ze jest poprawa :) trzymajcie sie w dwupaku ;)

Beata mi również przykro ale skoro podjeli decyzję że przez tydzień jeszcze bedzie w brzuszku czyli nie jest bardzo źle. Zaufaj lekarzom, oni zadbają o zdrowie Twojego maleństwa,ale Ty również się nie zamartwiaj bo on wszystko czuje. Trzymam kciuki za Was :*

Beatka widocznie nie jest tak źle w brzuszku mamusi ze jeszcze musi posiedzieć. Maja ci pod obserwacja wiec w razie czego jest cc. Trzymajcie się.
Mikulinka dobrze ze lepsze wieści.

Mikulinka trzymam kciuki
Beatka jeszcze tydzień i malutki będzie z Toba. To i tak daleko 37tc takze wszystko będzie dobrze. Napewno :*

reklama
Do góry