reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

A macie tak,że jak chcecie kogoś przepuścić albo przejść między ludźmi to się bokiem ustawiacie? :D Dopiero potem do mnie dociera,że sorrry ale takie numery to do września mogłam robić :p

Ja się na ostatniej wizycie chciałam wepchać bokiem na fotel, jak zawsze i zonk... zaklinowałam się brzuchem i dupencją o te podkładki do trzymania nóg ;) chyba jestem szersza w brzuchu niż w biodrach :p

reklama
Czekam niecierpliwie na wizytę pediatryczna. Wczoraj mi powiedzieli tylko ze czekamy na wyniki. Mam stres bo juz bym strasznej chciała wiedzieć czy utrata wagonie zatrzymała i w ogóle ehh

Beata nie wiem co Ci mądrego napisać wiec po prostu wiedz ze jest jeszcze kolejna osoba której Wasze zdrowie nie jest obojętne i bede myślała o tym zeby wszystko sie ułożyło pozytywnie .

Fenika trzymam kciuki !

Mój synek jest niedotleniany, są złe przepływy pępowinowe :(
Na za tydzień zaplanowane jest sztuczne wywoływanie porodu. Chyba że w międzyczasie lekarze wykryją coś jeszcze zagrażającego życie dziecku, to w każdej chwili zrobią mi cesarkę :(

reklama
Beatka - a czemu dopiero za tydzien? przez ten czas bedziesz dostawac jakies leki na lepsze przeplywy czy cos? Bo skoro czekaja to zakladaja ze moze sie polepszyc tak?

Do góry