reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Mi tez przydaloby sie podciac ale przegapilam a u mnie w takim terminie przedswiatecznym to trzeba sie zapisywac z min miesiac wczesniej

reklama
Beatka bardzo mi przykro :( dziewczyny juz Ci pięknie napisały wszystko co sama myślę - ze dzidzius i tak nadrobi wagę później, ze to nie Twoja wina więc absolutnie się nie obwiniaj, ze myslimy o Was, a najważniejsze to ze jesteś w szpitalu, lekarze na pewno podejmą najwlasciwsze dla waszej dwójki decyzje :* ściskam Cię bardzo mocno :*

A wciskajcie się przede mnie w kolejkę, ja grzecznie czekam jeszcze na świąteczny żurek :)
Ogólnie to mam wrażenie że przez tydzień mi mega brzuch urósł, tak jakby wybił się do przodu, nawet mój mąż to zauważył. Młody rośnie w siłę :)

Schauma to u mnie też ostatnio brzuch wywalilo i obojetnie gdzie przechodzę tp zahaczam bo nie zdaję sobie sprawy ze swoich gabarytów.
Ciekawe ile jeszcze kwietniowek w marcu urodzi :)

Beatka ja myślę tak jak dziewczyny lekarze wiedzą co robią poobserwuja i zdecydują czy rozwiązać ciążę te 1 800g to już i tak bardzo ładnie, trzymaj się kochana będzie wszystko dobrze!
marzenka my mamy ten sam wiek ciazy i nasi chłopcy ta sama wagę :) Mój gin powiedział ze ta waga to taka standardowa książkowa nawet można powiedzieć bo do terminu jakbym dotrwala to tak by dobił 3500-3600

A macie tak,że jak chcecie kogoś przepuścić albo przejść między ludźmi to się bokiem ustawiacie? :D Dopiero potem do mnie dociera,że sorrry ale takie numery to do września mogłam robić :p

Beatko wiem, że bardzo się stresujesz, ale tak jak pisały dziewczyny - lekarze na pewno wiedzą co robią i podejmą najlepszą decyzję. Jeżeli konieczne będzie podanie leków, na pewno to zrobią. A jak okaże się, że konieczne jest wcześniejsze rozwiązanie ciąży, to maluszek na pewno szybko nadrobi przy maminym cycusiu. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się ułożyło. Przytulam bardzo mocno :*

reklama
Do góry