reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Ja już po wizycie, mały waży równe 3 kg, szyjka bez zmian lekko skrócona do 2-2,5 cm, ale bez rozwarcia. Trochę brzuszek się obniżył od ostatniego badania, ale na razie nic nie wskazuje na poród w najbliższym czasie. Zresztą lekarka mówi, że niby nie byłby mały wcześniakiem jak by się teraz urodził, ale lepiej żeby jednak te 2 tyg jeszcze posiedział bo różnie to bywa. KTG bez skurczy, a tętno książkowe. GBS ujemny ale jakaś infekcja mi się na koniec przypałętała więc jeszcze globulki dostałam. Za tydzień mam przyjść tylko na ktg a kolejna wizyta za dwa tygodnie.

No ja też jestem pewna że przez najbliższe 2 tygodnie to się dużo u nas na forum wydarzy, ale co do siebie nie mam takich przeczuć :D Chyba jednak się jeszcze żurku w święta najem :D

schauma kolejne 3-kilowe bejbi na forum, super! :) i jakie dobre wieści :) no oprócz infekcji, ale to się zaleczy :)
wydaje mi się tak jak marzence, ze te 2 tygodnie to taka cisza przed burzą... :D

Schauma gratuluje udanej wizyty :) infekcje w ciąży czesto sie zdarzają, za tydzień bedzie po kłopocie:)
No to jak tyle chętnych na rodzenie w marcu to kto ze mną zostanie na kwiecień? :)

Lusinda - ja na bank zostaje. Swieta zamierzam spedzic w dwupaky i innej opcji nie przewiduje

Schauma - piekna waga. Gratuluje udanej wizyty

reklama
Lusinda ja tez bardzo chetnie, tlumacze corci ze minimum do polowy kwietnia nie ma wychodzenia. Termin mam na 27go :)

Do góry